Haberler

Tarım Bakanı Yumaklı, Azerbaycan'da Görüşme Gerçekleştirdi

Güncelleme:
Abone Ol

TARIM ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı, Azerbaycan'da Tarım Bakanı Mecnun Memmedov ile bir araya gelerek tarım sigortaları, hayvancılık ve gıda arz güvenliği konularında işbirliği anlaşması imzaladı.

TARIM ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı, resmi ziyarette bulunmak üzere gittiği Azerbaycan'da Tarım Bakanı Mecnun Memmedov ile bir araya geldi.

Bakan Yumaklı görüşme hakkında yaptığı açıklamada, "Dost ve kardeş ülke Azerbaycan Tarım Bakanı Sayın Mecnun Memmedov ile bir araya geldik. Tarım sigortaları, hayvancılık ve gıda arz güvenliği gibi konuları ele aldığımız görüşmemiz kapsamında Hayvancılık ve Hayvan Sağlığı Alanında İşbirliğinin Güçlendirilmesine Dair Niyet Beyanı"nı imzaladık. 'Tek millet, iki devlet' anlayışıyla birlikte adım atmaya devam" dedi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Dünya

Uluslararası İlişkiler Tarım ve Orman Bakanı Azerbaycan Politika Ekonomi Dünya Tarım Tarım Uluslararası İlişkiler Politika Dünya Ekonomi Haberler

Bakmadan Geçme

1000
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title