Haberler

TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş, ABD'deki Müslüman toplumun liderleriyle bir araya geldi

Güncelleme:
Abone Ol

TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş, Amerika'da bulunan Müslüman toplumunun liderleriyle Washington'da bir araya geldi. Görüşmede Adalet Komisyonu Başkanı ve AK Parti İstanbul Milletvekili Cüneyt Yüksel, AK Parti Yalova Milletvekili Ahmet Büyükgümüş, Türkiye'nin Washington Büyükelçisi Sedat Önal ve Türk-Amerika Diyanet Merkezi Yönetim Kurulu Başkanı Fatih Kanca da yer aldı.

TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş, Washington'da, ABD'deki Müslüman toplumun liderleriyle bir araya geldi.

NATO Parlamento Başkanları Zirvesi dolayısıyla Washington'da bulunan Kurtulmuş, Amerika Diyanet Merkezi'nde Müslüman toplumunun temsilcileriyle görüştü.

Görüşmede, Adalet Komisyonu Başkanı ve AK Parti İstanbul Milletvekili Cüneyt Yüksel, AK Parti Yalova Milletvekili Ahmet Büyükgümüş, Türkiye'nin Washington Büyükelçisi Sedat Önal, Türk-Amerika Diyanet Merkezi Yönetim Kurulu Başkanı Fatih Kanca da yer aldı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Dünya

Ahmet Büyükgümüş Numan Kurtulmuş Cüneyt Yüksel Milletvekili Washington Sedat Önal Diplomasi AK Parti Politika İstanbul Türkiye Yalova Güncel Dünya Diplomasi Politika Dünya Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

1000
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title