Haberler

Ticaret Bakanı Ömer Bolat, Kırgızistan'da TDT Genel Sekreteri ile Görüştü

Güncelleme:
Abone Ol

Ticaret Bakanı Ömer Bolat, resmi ziyareti sırasında Kırgızistan'da Türk Devletleri Teşkilatı Genel Sekreteri Kubanıçbek Ömüraliyev ile önemli bir görüşme gerçekleştirdi.

TİCARET Bakanı Ömer Bolat, resmi ziyarette bulunmak üzere gittiği Kırgızistan'da Türk Devletleri Teşkilatı (TDT) Genel Sekreteri Kubanıçbek Ömüraliyev ile görüştü.

Ticaret Bakanı Ömer Bolat ikili görüşmeye ilişkin yaptığı açıklamada, "Türk Devletleri Teşkilatı (TDT) Genel Sekreteri Sayın Kubanıçbek Ömüraliyev ile gerçekleştirdiğimiz ikili görüşmede, siyasi, ekonomik ve ticari alanlarda önemli bir potansiyele sahip olan teşkilatımızın yapısını ve üye ülkeler arasında atılabilecek yeni adımları ele aldık. Türk Devletleri Teşkilatımızın daha da güçlenmesi noktasındaki çalışmaları için Sayın Ömüraliyev'e çok teşekkür ediyorum" dedi

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Dünya

Uluslararası İlişkiler Ticaret Bakanı Kırgızistan Ömer Bolat Politika Ekonomi Dünya Uluslararası İlişkiler Politika Dünya Ekonomi Haberler

Bakmadan Geçme

1000
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title