Haberler

Ticaret Bakanı Ömer Bolat, Pakistan'da Gıda ve Tarım Fuarı'nın açılışına katıldı

Güncelleme:
Abone Ol

Ticaret Bakanı Ömer Bolat, Pakistan'ın Karaiçi kentinde düzenlenen 2. Uluslararası Gıda ve Tarım Fuarı'nın açılışına katıldı. Bakan Bolat, açılışta tarım ve gıda sektörlerinde iki ülke arasındaki iş birliğini güçlendirmenin önemini vurguladı.

Ticaret Bakanı Ömer Bolat, resmi ziyarette bulunmak üzere gittiği Pakistan'ın Karaiçi kentinde Pakistan Başbakanı Şahbaz Şerif ile 2. Uluslararası Gıda ve Tarım Fuarı'nın (FOODAG '24) açılışına katıldı.

Bakan Bolat açılışa ilişkin yaptığı açıklamada, "Bugün, Pakistan Başbakanı Sayın Şahbaz Şerif ile birlikte, 2. Uluslararası Gıda ve Tarım Fuarı'nın (FOODAG '24) açılışını gerçekleştirmek üzere Karaçi'deyiz. Bu önemli etkinlikte, tarım ve gıda sektörlerinde iki ülke arasındaki iş birliğini güçlendirme fırsatlarını değerlendirdik, özellikle gıda güvenliği ve sürdürülebilir tarım uygulamaları konularında iki ülkenin ortak projeler geliştirme gerekliliğini vurguladık" dedi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Dünya

Uluslararası İlişkiler Ticaret Bakanı Ömer Bolat Pakistan Politika Ekonomi Güncel Dünya Tarım Tarım Uluslararası İlişkiler Politika Dünya Ekonomi Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

1000
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title