Haberler

Tonlarca bombayla hedef alındı! Nasrallah'ın komuta merkezinden geriye bu görüntüler kaldı

Güncelleme:
Abone Ol

İsrail ordusu, Hizbullah lideri Nasrallah'ı 72 saatlik kanlı bir operasyonla öldürürken saldırı sonrasında ortaya çıkan görüntü kamuoyunda geniş yankı uyandırdı. Bölgeden servis edilen videoda, 80 ton bombayla hedef alınan Nasrallah'ın komuta merkezinden geriye dev bir çukurun kaldığı görüldü.

Hizbullah lideri Nasrallah, İsrail ordusunun Lübnan'ın başkenti Beyrut'un güney bölgesine düzenlediği hava saldırısında öldürülürken gelişme dünya basınında geniş yankı uyandırdı.

SAVAŞI LÜBNAN'A YAYDILAR

7 Ekim 2023'ten bu yana Gazze'yi kan gölüne çevirip on binlerce sivili katleden İsrail'in savaşı Lübnan'a yayma planı devam ederken, Hizbullah mensuplarına yönelik operasyonlar sırasında Nasrallah da hedef alındı.

Tonlarca bombayla hedef alındı! Nasrallah'ın komuta merkezinden geriye bu görüntüler kaldı

KOMUTA MERKEZİ DEV BİR ÇUKURA DÖNÜŞTÜ

72 saatlik kanlı bir planın sonunda her biri yaklaşık 1 ton olmak üzere 85 füzeyle yaklaşık 80 ton patlayıcı atlatılan komuta merkezi dev bir çukura dönüşürken bölgeden servis edilen videolarla saldırının vahameti gözler önüne serildi.

Tonlarca bombayla hedef alındı! Nasrallah'ın komuta merkezinden geriye bu görüntüler kaldı

CESETLER BİN BİR GÜÇLÜKLE ÇIKARILIYOR

Görüntülerde Hizbullah lideri Nasrallah'ın öldürüldüğü komuta merkezinde oluşan çukurdan cesetlerin bin bir güçlükle çıkarıldığı ve Nasrallah ile arkadaşlarının öldürüldüğü noktanın tonlarca bombanın etkisiyle korkunç bir hal aldığı görülüyor.

Erdem Aksoy
Haberler.com - Dünya

Politika İsrail Dünya Politika Dünya Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (27)

sade vatandaş:

eğer bir toplumu kurtuluşa götürecek Atatürk gibi dürüst adaletli mücadeleci askeri dehası olan kul millet yetim hakkı yemeyen milletin malını israf edip başkalarına peşkeş çekmeyen ömrünü saraylarda değil savaş alanlarında geçirmiş önderleri yoksa düşmanları karşısında yenilip topraklarından olmaya mahkümdur burada olan tam anlamıyla budur

Yanıtla140191
suat kılıç:

Kur'an-ı Kerim'in okunması yasaktı o vakitler, sen neyi zırvalıyorsun. yendiğin düşmanları kanunu, giyimini, neden aldın. şapka takmadılar diye insanlar asıldı bu ülkede neyin kafasını yaşıyorsun. Rabbim seni İnşaAllah Ahirette mustafa kemal ile Haşreylesin İnşaAllah. iş Bankası Afganistan ve Pakistan dan gönderilen yardım paraları ile kuruldu, şu anda kimler Mustafa Kemal bize hediye etti diyor

13
Selahattin Gurbuz:

Aynı cephedeydın herhalde

01
Karl Yobazboğan:

Ellerine sağlık, çok güzel yazdın.

00
Ismail Mutlu:

Savanora kaç yılında kaç paraya alındı Ozamanki devletin bütçesinin yüzde kaçı ile alındı Hadi cevap la

00
VEFA:

Maaşallah İsrail horoz gibi, "Ben düdükler geçerim " Diyor mubarek!...

Yanıtla13474
Engin Turan:

Sende tavukmusun gezen tavuk seni düdüklüyor deneyimini anlatıyor sun Abd seviçi

11
Ismail Mutlu:

Bende seni düdüklerim Ama geçmem kalırım

00
Kerim Arda:

Türkiye Cumhuriyeti mib bu adami susturun

00
Salih van:

böyle bombalar neden İsraile de atılmıyor..

Yanıtla1088
Tüm 27 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title