Haberler

Ukrayna'da bir kişi, yol ortasında tartıştığı kadına tekme atarak bayılttı

Güncelleme:
Abone Ol

Ukrayna'da caddenin ortasında tartışığı kadına tekme ile saldıran şahıs, olayı görenleri şok etti. Şahıs, kadının kafasına tekme attıktan sonra bayılan kadını cadde ortasında bırakıp olay yerinden ayrıldı.

Ukrayna'nın Dnipro kentinin işlek bir caddesinde bir kadın ve erkek tartışmaya başladı. Tartışma nedeniyle sinirlenen şahıs, kadının kafasına tekme atarak bayılmasına neden olurken çevredekilerin şaşkın bakışları altında olay yerini terk etti. Saldırganın başına ödül konuldu.

6 BİN LİRALIK ÖDÜL

Hadisenin görüntülerinin sosyal medyada yayınlanmasından sonra Dnipro Belediye Başkanı Borys Filatov, saldırganın bulunmasına yardım edecek kişiye 900 dolar (yaklaşık 6 bin 250 TL) ödül vereceğini açıkladı. Polis, halen saldırganı arıyor.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Dünya

Ukrayna Dnipro DHA Dünya Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (17)

Ceren:

Ruslarda da bunlarda da kadınların zerre değeri yok

Yanıtla315
Dul emre:

En azindan bizdekiler gibi kafasina sıkmamıs

38
Vatandas:

Ama isde gene de anlamiyorlar..Vodkayi goturunce daha da degersizlestiriyorlar kendilerini..

12
Chfd:

Sanki bizde var!

00
abdulbaki:

sovyetler birliği üyeleri içinde ortodokslarda kadınların sinek kadar değeri yok. ukran veya rus farketmez. inanç olmayınca on üç yaşından itibaren erkekler tarafından kullanılar bu kadanlar evlenselerde eşya muamelesi görüyorlar. ülkemdeki hazin tabloya bakarak üzülür iken buralar Türkiyeden bes beter halde.

Yanıtla113
beyin bedava:

oradan geçip de yardım etmeyenler en az o kadına tekme atan adam kadar suçludur, yazık biri bile yardım etmiyor kadıncağıza

Yanıtla09
DÜRBÜNLÜ:

Kadın çektirip adama saldırmış. Adam da kavga ediyor işte. Kadın car car çene kavgası yaparım iki tane de vururum nasılsa kadınım bana vurmaz cesareti ile saldırmış ama adam da gereğini yapmış yanı sokak dönüşü.. erkek ile yaptığı ile farkı yok saldırı varsa kadınlar bunu anlamıyor. Erkeğe saldırır isen kavga başlar..

Yanıtla35
mikros kop:

Birisi senin kız kardeşine kız çocuğuna yaparsa bende sokak dövüşü yazcam

00
İnsan:

Korkunç bir olay. Ve yanından geçen şemsiyeli kadının neredeyse görmemezlikten gelmesi ise daha da korkunçlaştırıyor durumu. Vay be, insanlığın geldiği hâle bak!

Yanıtla07
Kaya:

Etrafından geçen mahluklar dövenden daha vahşi

Yanıtla12
Tüm 17 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title