Haberler

Ülkesinde eleştirilerin hedefi olan Yunan Bakan, Erdoğan'ın önünde eğildiği görüntülere açıklık getirdi

Güncelleme:
Abone Ol

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, resmi ziyarette bulunduğu Yunanistan'da, Cumhurbaşkanı Katerina Sakelaropulu tarafından Cumhurbaşkanlığı Merkezinde resmi törenle karşılandı. Erdoğan'ın binaya girdiği sırada, Yunan Dışişleri Bakanı Georgios Gerapetritis'in eğilmesi dikkat çekti. Ülkesinde tepki gösterilen Gerapetritis, "Erdoğan'ın değil Cumhurbaşkanı Sakelaropulu'nun önünde eğildim. Bir devlet başkanına her zaman gerekli saygıyı gösteririm." dedi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın, Yunanistan'da mevkidaşı Katerina Sakelaropulu ile görüşmesi esnasında Yunan Dışişleri Bakanı Georgios Gerapetritis'in eğilmesi objektiflere yansıdı. Ülkesinde tepki gören Gerapetritis, katıldığı bir canlı yayında yaptığı açıklamada "Erdoğan'ın değil Cumhurbaşkanı Sakelaropulu'nun önünde eğildim. Bir devlet başkanına her zaman gerekli saygıyı gösteririm. Sayın Erdoğan'ı sabah havaalanında karşıladım. Görüntüler ortada." ifadelerini kullandı.

Ülkesinde eleştirilerin hedefi olan Yunan Bakan, Erdoğan'ın önünde neden eğildiğini açıkladı

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Türkiye-Yunanistan Yüksek Düzeyli İşbirliği Konseyi'nin beşinci toplantısı kapsamında resmi ziyarette bulunduğu Yunanistan'da, Cumhurbaşkanı Sakelaropulu tarafından Cumhurbaşkanlığı Merkezinde resmi törenle karşılandı.

Ülkesinde eleştirilerin hedefi olan Yunan Bakan, Erdoğan'ın önünde neden eğildiğini açıkladı

"BİR DEVLET BAŞKANINA HER ZAMAN SAYGI GÖSTERİRİM"

Erdoğan'ın binaya girdiği sırada, Yunan Dışişleri Bakanı Georgios Gerapetritis'in eğilmesi dikkat çekti. Ülkesinde tepki gösterilen Bakan Gerapetritis sessizliğini bozdu. Katıldığı bir canlı yayında konuşan Gerapetritis, "Erdoğan'ın değil Cumhurbaşkanı Sakelaropulu'nun önünde eğildim. Bir devlet başkanına her zaman gerekli saygıyı gösteririm. Sayın Erdoğan'ı sabah havaalanında karşıladım. Görüntüler ortada." dedi.

Ülkesinde eleştirilerin hedefi olan Yunan Bakan, Erdoğan'ın önünde neden eğildiğini açıkladıYunanistan Dışişleri Bakanı Georgios Gerapetritis

Haberler.com / Abdullah Aydemir - Dünya

Katerina Sakelaropulu Recep Tayyip Erdoğan Yunanistan Dünya Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (5)

rec has:

her bayrağa her makama saygı gösterilir adam devlet adamı ne var bunda

Yanıtla7254
rec has:

adam makama saygı göstermiş ne var bunda

Yanıtla5229
İsmail TAŞ:

Erdoğan çocukların elini öptüğünde saygı oluyor, adam da görevini yapmış. Burada ne Erdoğan'ı ne de Yunan mevkidaşı yanlış bir şey yapmamıştır. Yunan olduğu için adamın yaptığı doğru davranışı görmezden gelmeyin lütfen.

Yanıtla14165
aristoteles:

Arap cocugun elini öpenler var boşver

Yanıtla3426
Cihat Yüksel Mobil-IOS:

Yunanistan ile aramızın düzelmesi güzel bir haber. Komşularımız ile aramızın düzelmesi güzel bir haber.

Yanıtla00
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title