Haberler

Ülkeyi ayağa kaldıran seri katil dehşeti! Eşi dahil 42 kadını öldürdüğünü itiraf etti

Güncelleme:
Abone Ol

Kenya'da bir çöplükte bulunan cesetler, aylardır süren seri cinayetleri ortaya çıkardı. Bu sabah seri katil olduğu şüphesiyle gözaltına alınan 33 yaşındaki Collins Jumaisi ifadesinde 42 kadını öldürdüğünü ve aralarında eşinin de olduğunu itiraf etti.

Kenya'nın başkenti Nairobi'deki çöplükte bulunan cansız bedenler, ülkeyi ayağa kaldıracak bir seri cinayeti ortaya çıkardı.

EŞİ DAHİL 42 KADINI ÖLDÜRDÜĞÜNÜ İTİRAF ETTİ

Nairobi'nin güneyindeki Mukuru bölgesinde seri katil olduğundan şüphelenilen 33 yaşındaki Collins Jumaisi bu sabah gözaltına alındı. Jumaisi ifadesinde 42 kadını öldürdüğünü ve aralarında eşinin de olduğunu itiraf etti.

Bölgedeki çöp alanında 9 cansız beden bulunduğunu belirten Emniyet Müdürü Amin Mohamed, "Karşımızda psikopat bir seri katil olduğu açık" ifade ederken, Jumaisi'nin öldürdüğü 42 kadının cesedini bu çöplüğe gömdüğünü itiraf ettiğini aktardı.

Ülkeyi ayağa kaldıran seri katil dehşeti! Eşi dahil 42 kadını öldürdüğünü itiraf etti

EVİNDEN ÇOK SAYIDA BIÇAK ÇIKTI

Jumaisi'nin 2022'de eşiyle başladığı kadın cinayetlerinin sonuncusunu 11 Temmuz'da işlediğine yer verilen polis raporunda kurbanlarının çoğunun uzuvlarının kesildiğine de değinildi.

Seri katilin evine yapılan baskında kurbanları kesmek için kullandığı çok sayıda bıçak, poşetler ve bantlar ile cep telefonları ve kimlik bulunduğu öğrenildi.

Ülkeyi ayağa kaldıran seri katil dehşeti! Eşi dahil 42 kadını öldürdüğünü itiraf etti

ÖLDÜRÜLEN KADINLAR PROTESTOLARA KATILMIŞTI İDDİASI

Bir süredir vergi artışına yönelik gösterilere sahne olan Kenya'da bazı köylüler, öldürülen kadınların son dönemde hükümet karşıtı gösterilere katıldıklarını iddia ederken emniyet yetkilileri ise seri cinayetlerin protestolarla alakalı olduğu haberlerini reddetti.

Erdem Aksoy
Haberler.com - Dünya

Dünya Kenya Dünya Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (7)

Leven Ergün:

GEL GEL ÜLKEMİZE GEL SANA YER VAR MORRIS

Yanıtla1856
Leven Ergün:

AMPULLERİ SEVİNDİR VASSELINLE

137
Ata_Mete:

Konyalı algılayıp şaşırmıştım,Allahtan Kenyalı çıktı..,Şaşırmadım!

Yanıtla1817
sdsfs dfsa:

Konyaya neden hep alimler şehir dışından gelmiş h düşünün mü... Neden bu zaatlar ilahi bir emir ile görevlendirilmiş... Düşün bence...

148
Ata_Mete:

Ben Karamanoğluyum,o devirde yaşasaydım tüm müptezelleri kılıçtan geçirirdim!

58
sdsfs dfsa:

Adamda hiç seri katil tipide yok... Sanki bizim seri katil muhabbet kuşuna benzeyen birisi vardı yaa o aklıma geldi

Yanıtla313
mi:

zahmet olmus bulmuslar valla

Yanıtla213
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title