Haberler

Kassam Tugayları video yayımladı! Yahya Sinvar'ın suikast listesinde ilk sırada bakın hangi isim var

Güncelleme:
Abone Ol

İsmail Haniye'nin Tahran'da uğradığı suikast sonucu öldürülmesinin ardından Hamas liderliğine getirilen Yahya Sinvar'ın suikast listesi ortaya çıktı. Sinvar komutasındaki Kassam Tugayları tarafından yayınlanan videoda listenin başındaki ismin İsrail'in aşırı sağcı Ulusal Güvenlik Bakanı Itamar Ben-Gvir olduğu gözler önüne serildi. Videoda Ben-Gvir'in fotoğrafını açan savaşçıların yanına bir silah yerleştirerek hedefte olduğu mesajını verdikleri görülüyor.

Hamas'ın askeri kanadı İzzeddin el-Kassam Tugayları'nın başına İsmail Haniye'ye düzenlenen suikastın ardından Yahya Sinvar getirilmişti.

Sinvar'ın, 7 Ekim 2023'ten bu yana Gazze'yi kan gölüne çevirip 40 bine yakın Filistinliyi katleden İsrail'e karşı hamleleri merak edilirken internete düşen bir video büyük ses getirdi.

Kassam Tugayları video yayımladı! Yahya Sinvar'ın suikast listesinde ilk sırada bakın hangi isim var

LİSTENİN BAŞINA BEN-GVİR'İ KOYDULAR

Yahya Sinvar komutasındaki İzzeddin el-Kassam Tugayları, suikast listesinin ilk sırasına İsrail'in aşırı sağcı Ulusal Güvenlik Bakanı Itamar Ben-Gvir'i koydu.

Hamas tarafından servis edilen videoda, savaşçıların Ben-Gvir'in fotoğrafını açtıkları ve yanına bir tabanca yerleştirerek ilk hedefin o olduğu mesajını verdikleri görülüyor.

Kassam Tugayları video yayımladı! Yahya Sinvar'ın suikast listesinde ilk sırada bakın hangi isim var

BEN-GVİR KİMDİR?

Ben-Gvir, taş atan Filistinlilere ateş eden İsrail askerlerine dokunulmazlık sağlamayı, Yahudilere yönelik saldırılardan hüküm giyen Filistinlilere ölüm cezası verilmesini savunuyor.

Ben-Gvir, ABD tarafından terörist grup olarak damgalanan Kach partisinin kurucusu Meir Kahane'nin öğrencisi. Siyasete girmeden önce ırkçılığı kışkırtmak ve terör örgütünü desteklemek gibi suçlardan hüküm giymişti.

Erdem Aksoy
Haberler.com - Dünya

İsmail Haniye Yahya Sinvar İsrail Tahran Dünya Hamas Dünya Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (36)

Ersin Aktaş:

gazaniz mübarek olsun

Yanıtla35528
Baran Hakan:

O mazlum yetimlerden oluşan Hamas'ı sevmeyen ve Dislike atan 11 kişinin oy verdiği malum partiye şimdi söyleyin ben nasıl oy veririm her ne kadar iktidara küs olsam da.

719
Baran Hakan:

İsrail'i seven, bu mesajı beğenmeyen ve İsrail DOSTU 11 KİŞİ. şimdi söyleyin bakalım. Her ne kadar iktidarı sevmesem de sizinle aynı partiye oyu nasıl veririm

619
Zekeriya aydın:

inşallah muvaffak olursunuz

Yanıtla27529
Alpingo Bey:

Hamas yine kaşınıyor

Yanıtla34455
Uzman Yorumcu:

merak etme,kaşımaktan geri durmazlar..!

225
aRMa 1979:

Sonu zaten Cehennem

Yanıtla19345
murat özkan:

Zevk duyarım bundan fazla uzatmadan 150 fişek atın buna

Yanıtla12281
no NAME:

israil hamas hızbullah ıraLyonetım kadrosuna onlarca suıkast duzenledı hamas hızbullah ıran ısraılın kadroya tek bır suıkast yapamadı anca sosyal medyadan hikaye okuyorlar

Yanıtla86139
XYZ:

Ifşa edilen boyle bir sacmaliga inaniyor musunuz? Salak gibi bekleyecekler mi?

Yanıtla6580
Tüm 36 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title