Haberler

Yakıt tankeri kamyonla kafa kafaya çarpıştı! Patlamada 48 kişi hayatını kaybetti

Güncelleme:
Abone Ol

Nijerya'da bir yakıt tankerinin kamyonla kafa kafaya çarpıştığı kaza sonrası büyük bir patlama yaşandı. Korkunç olayda 48 kişi hayatını kaybederken, yaşamını yitirenlerin toplu olarak gömüldüğü aktarıldı.

Sık sık ölümcül trafik kazalarının yaşandığı Nijerya'nın kuzey-orta kesimindeki Agaie bölgesinde bir yakıt tankeriyle kamyon kafa kafaya çarpıştı.

ÇOK SAYIDA HAYVAN DA TELEF OLDU

Çarpışma sonucu büyük bir patlama meydana gelirken korkunç olayda 48 kişi hayatını kaybetti. Kamyonetin büyükbaş hayvan taşıdığını belirten kaynaklar hayvanlarda en az 50'sinin diri diri yanarak öldüğünü duyurdu.

Yakıt tankeri kamyonla kafa kafaya çarpıştı! Patlamada 48 kişi hayatını kaybetti

ARAMA ÇALIŞMALARI SÜRÜYOR

Eyalet Acil Durum Yönetim Ajansı Genel Müdürü Abdullahi Baba-Arab, kaza yerinde arama ve kurtarma operasyonlarının sürdüğünü ifade etti.

Yakıt tankeri kamyonla kafa kafaya çarpıştı! Patlamada 48 kişi hayatını kaybetti

Baba-Arab, başlangıçta 30 ceset bulunduğunu, ancak daha sonra yaptığı açıklamada çarpışmada yanarak ölen 18 kurbanın daha cesedinin bulunduğunu söyledi. Yetkili isim hayatını kaybedenlerin toplu olarak gömüldüğünü de söyledi.

2020 YILINDA 1531 BENZİN TANKERİ KAZASI MEYDANA GELDİ

Nijerya Federal Yol Güvenliği Kolordusu'na göre, 2020 yılında yalnızca 1.531 benzin tankeri kazası meydana geldi ve bu kazalarda 535 kişi öldü, 1.142 kişi yaralandı.

Erdem Aksoy
Haberler.com - Dünya

Nijerya 3-sayfa Güncel Dünya Kaza Kaza 3.Sayfa Dünya Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (2)

Emre null:

alkol yasaklanmadikca bu dunyada olaylar bitmez kazaların cinayetlerin hırsızlıklarin yüzde 95 i hep alkol yüzünden bu kadar cok zararı olan alkolun yasaklanmamasi akıl kari değildir adam alkol parasini bulmak için çalıyor alkolu koca akli yarım şekilde eve geliyor çünkü sarhos kalkıyor eşini öldürüyor çocuğunu öldürüyor şimdi burda bazıları avrupada alkol var abd de var buralar güllük gülistanlık mi sanki her gun abd de okullar basılıyor alkolikler tarafından çocuklar katlediliyor avrupada bir sürü olay oluyor tabbi biz az haber olduğu için biz bilmediğimiz için oralar sorunsuz zannediyoruz hayir değil yani kardeşim ya tbmm toplanıp alkolu yasaklama tarihini bir an once belirler ya da ulke yıkılmaya doğru ilerler benden söylemesi

Yanıtla104
Martin Sikertel:

Ne alakası var şimdi konuyla?

20
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title