Haberler

Yunanistan provokasyonlarına devam ediyor! Savunma Bakan Yardımcısı da yılbaşını Bulamaç Adası'nda geçirdi

Güncelleme:
Abone Ol

Yunanistan, Ege adalarındaki provokasyonlarını yılbaşında da sürdürdü. Yunan Genelkurmay Başkanı Konstantinos Floros, Kalalimnos Adası'nı ziyaret ederek fotoğraf çektirirken, Yunanistan Savunma Bakan Yardımcısı Alkiviadis Stefanis de yeni yılı, Lozan Anlaşması'na göre silahlandırılması yasak olan Bulamaç Adası'nda geçirdi.

Yunan Genelkurmay Başkanı Konstantinos Floros yılın son gününde Akdeniz'deki Girit, Kerpe (Karpathos) ile Antalya'nın Kaş ilçesine 1.8 mil uzaklıktaki Kızılhisarlı (Meis) ve Muğla'nın Bodrum ilçesine bağlı Gümüşlük Mahallesi açıklarındaki Kardak Kayalıkları'na sadece 2 mil uzaklıktaki Kalalimnos Adası'ndaki askeri birlikleri ziyaret etti.

Yunanistan provokasyonlarına yeni yılda da devam etti! Savunma Bakan Yardımcısı yılbaşını Bulamaç Adası'nda geçirdi

TÜRKİYE'Yİ ARKASINA ALARAK FOTOĞRAF ÇEKTİRDİ

Sözcü'den Yaşar Anter'in haberine göre Kalalimnos Adası'ndaki gözetleme kulesinde askerlerle bir araya gelen Floros, kuvvet komutanları ve askerlerle birlikte Kardak Kayalıkları'nı ve Türkiye'yi arkasına alarak fotoğraf çektirdi. Konstantinos Floros, askeri bota binerek Turgutreis ve Yalıkavak açıklarında bir süre denizde seyretti.

Yunanistan provokasyonlarına yeni yılda da devam etti! Savunma Bakan Yardımcısı yılbaşını Bulamaç Adası'nda geçirdi

YILBAŞINI ASKERLERLE GEÇİRDİ

Yunanistan Savunma Bakan Yardımcısı Alkiviadis Stefanis'in de yeni yılı, Lozan Anlaşması'na göre silahlandırılması ve imara açılması yasak olan Didim'in 2 mil uzağındaki Bulamaç (Farmakonisi) Adası'nda geçirdiği ortaya çıktı.

Yunanistan provokasyonlarına yeni yılda da devam etti! Savunma Bakan Yardımcısı yılbaşını Bulamaç Adası'nda geçirdi

GÖZETLEME KULESİNDEN HAREKETLİLİĞİ İZLEDİ

Stefanis'in geceyi 80 askerin bulunduğu birlikte geçirdiği, gözetleme kulesinden Ege'deki hareketliliği izlediği belirtildi. Stefanis Bulamaç Adası gözetleme kulesi önünde Türkiye'yi arkasına alarak silahlı askerlerle fotoğraf çektirip Facebook hesabından yayınladı.

Yunanistan provokasyonlarına yeni yılda da devam etti! Savunma Bakan Yardımcısı yılbaşını Bulamaç Adası'nda geçirdi

Kaynak: Haberler.com / Dünya

Yunanistan Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (8)

tarsuslu:

yapmayım yavrum yapmayın evladım çocuğum bakın elimizden bi kaza çıkacak Türkiyenin sabrını zorlamayın nasıl olduğunu bile anlamaya vaktiniz olmaz sizin böcek gibi o adada başınızı ezeriz orayada gömeriz yapmayın akıllı olun adam olun oturun adabınızla yoksa sonunuz ermenistan gibi olur mazaalllah

Yanıtla011
MERSİN 33:

Hemşerim benim be . Esmiş gürlemiş gene . Diline sağlık . . . . . Arkadaşlar , Tarsus''ta , Mersin , Adana yolu üzerinde '' NUSRAT '' mayın gemisini görmenizi tavsiye ederim ve muhakkak '' Humus ezmesini yemenizi tavsiye ederim . Reklamımızı da yaptık . . .

02
Sezgin:

Savaş başlayınca ilk ölecek olan bu Ada''daki enayiler. savaş kesin olursa Yunanistan Ada''lardaki Askerleri Tahliye eder, onlar şu an şov yapıyorlar.

Yanıtla07
sivaslı:

yunanistanı toplayıp adaya gitse ne olur. ya takmayın böyle şeyleri savaş olsa kaçacak delik arar bunlar

Yanıtla05
h.kaya:

Yeter adamlar göz göre göre alıyor. Tansu çiller gibi SAT komondosu yollamak çok mu zor. iha siha bizde niye var. . . Ancak bekliyoruz. neyi 30 yıl sonra mı bizim diye iddia edeceğiz. Bunlar laftan anlamayan yunan köpekleri Ermeniler gibi başlarını ezmemiz gerekir. uyuma . . iyi güzel . . .

Yanıtla05
Anka:

yani diyorlarki biz kaşınıyoruz gelin bu adaları bizden alın

Yanıtla13
TOROSKAPLANI01:

Ortada haklı bir gerekçe olmadığı sürece sebepsiz yere bir ülkeye savaş açan ülke millet yok olmaya mahkumdur neyi amaçlıyorlar adaları silahlandırdılar görsel showlar tehditler her zaman barışı savunan milletiz canmıza milletimize ülkemize yönelik alçakça saldırı ensert karşılığı göreceğinden kimsenin şüphesi olmasın komşu iyice sapıtmaya başladı rezil politkalar rezil showlar küstahça ifadelerle bir yere varılamaz büyük güçlü ülkeyiz 3. dünya ülkeleriyle karıştırmasınlar bizleri .

Yanıtla01
BARIŞ SEVGİ UÇAN KUŞLAR DENİZ KÖPÜK KOKUSU:

Gelecek nesillere güzel bir miras bırakılsa sevgi olsa barış olsa dünyamız nelerle boğuşmakta salgın bir hastalık iklim değişimi küresel ısınma böylesine savaş çığırtlanlığı felaketlerle sonuçlanır sessiz atında çiftesi pek olur kabak tadı vermeye başladı komşu ülkenin mantık dışı tutumları hiç bir ülke emin olun bu derece sabırla hareket etmezdi şu güne dek barış içinde huzurlu bir dünyada yaşamak isteği gelecek kuşaklara güzel bir miras sunmak var iken savaşçılığa soyunmak neden?

Yanıtla01
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title