Haberler

Bilecik'teki fabrikalara eğitim ve tatbikat görüşmeleri devam ediyor

Güncelleme:
Abone Ol

Bilecik İl Afet ve Acil Yardım Müdürlüğü (AFAD), kentte faaliyet gösteren fabrikalara eğitim ve tatbikat vermek için görüşmeler yapıyor. AFAD Müdürü Mehmet Hayri Demirel, Söğüt ilçesinde bir maden ocağı iş sağlığı ve güvenliği yetkilileriyle bir araya geldi ve eğitim ve tatbikat konusunda fikir alışverişinde bulundu. Demirel, AFAD olarak her zaman eğitim ve tatbikat desteği sağlayacaklarını belirtti.

Bilecik İl Afet ve Acil Yardım Müdürlüğü ( Afad ) tarafından kentte faaliyet gösteren fabrikalara verilecek olan eğitim ve tatbikat görüşmeleri devam ediyor.

Bilecik AFAD Müdür Mehmet Hayri Demirel, Söğüt ilçesinde faaliyet gösteren bir maden ocağı iş sağlığı ve güvenliği yetkilileriyle bir araya geldi. Heyet maden ocağında verilecek eğitim ve tatbikat hakkında fikir alışverişi yapıldı. İl Müdürü Demirel, AFAD olarak her zaman her eğitim ve tatbikat desteğine yardımcı olacağını belirterek, yapılan bu görüşmeden memnuniyet duyduğunu dile getirdi. - BİLECİK

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Eğitim

Hayri Demirel Bilecik Söğüt AFAD Eğitim Haberler

Bakmadan Geçme

1000
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title