Haberler

Çocuklara Karne Hediyesi Karagöz ve Hacivat

Abone Ol

Ümraniye Belediyesi Kültür Merkezi'nde sahne alan oyuncular Abdullah Köksal ve Osman Dursun, Hacivat Karagöz gölge oyunu ile çocukların gönlünü fethetti.

Ümraniye Belediyesi'nin öğrencilere karne hediyesi olan etkinlik 15 gün boyunca ücretsiz olarak gösterilecek.

Ümraniye Belediyesi, yarıyıl tatiline giren çocuklara karne hediyesi olarak özel bir program hazırladı. Program kapsamında Ümraniye Belediyesi Kültür Merkezi ve Ümraniye Belediyesi cemil Meriç Kültür Merkezi'nde Hacivat-Karagöz ve kukla oyunları sahneleniyor. Etkinlik çerçevesinde Ümraniye Belediyesi Kültür Merkezi'nde sahne alan oyuncular Abdullah Köksal ve Osman Dursun, Geleneksel Türk Tiyatrosu'nun unutulmaz kahramanlarından Hacivat Karagöz gölge oyunu ile çocukların gönlünü fethetti. Karagöz ve Hacivat'ın birbirinden ilginç ve komik diyalogları ile çocuklardan büyük alkış alan ikili, zaman zaman çocuk seyircileri de sahneye alarak oyuna dâhil etti. Keyifli dakikalar geçiren çocukların neşesi ise görülmeye değerdi.

Hacivat ve Karagöz oyunu ile kukla oyunları, belediyeye ait iki kültür merkezinde, 15 gün boyunca ücretsiz olarak gösterilmeye devam edecek.

Kaynak: Bültenler / Eğitim

Osman Dursun Ümraniye Eğitim Meriç Eğitim Haberler

Bakmadan Geçme

1000
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title