Haberler

Eksi 1.75 fizik netiyle fizik bölümünü kazanıp Yusuf Dikeç pozu verdi

Güncelleme:
Abone Ol

YKS tercih sonuçlarının açıklanmasının ardından birçok öğrenci sevincini sosyal medya paylaşımlarıyla duyurdu. Sınava girip kazanan isimlerden biri de Prof. Dr. Behçet Yalın Özkara oldu. Ancak Özkara'nın yaptığı net ve kazandığı bölüm arasındaki tuhaflık sosyal medyanın diline düştü.

Eskişehir Osmangazi Üniversitesi'nde İktisadi Ve İdari Bilimler Fakültesi, İşletme Bölümü, Üretim Yönetimi ve Pazarlama Anabilim Dalı'nda görev yapan Prof. Dr. Behçet Yalın Özkara, 2024 YKS tercih sonucunu sosyal medyada paylaştı. YKS yerleştirme sonucunda eksi 1.75 fizik neti ile Fen Edebiyat Fakültesi'ndeki Fizik bölümüne kazandığını duyuran Prof. Dr. Özkara, Yusuf Dikeç pozu vermeyi de ihmal etmedi.

Eksi 1.75 fizik netiyle fizik bölümünü kazanıp Yusuf Dikeç pozu verdi

"ÜLKENİN EĞİTİM SİSTEMİ"

Kısa sürede sosyal medyanın gündemine oturan paylaşımın altına "Adam fizik bilgisi olmadan fizikçi olacak", "Ülkenin eğitim sistemi", "Sınavların saçmalığı", "Tek başına mücadele ediyor çarpık eğitim sistemiyle", "Çok haklı bir eleştiri", "Alalım hocama bir soruşturma", "İnşallah başına bir şey gelmez" şeklinde yorumlar yapıldı.

İşte Prof. Dr. Behçet Yalın Özkara'nın o paylaşımı;

Eksi 1.75 fizik netiyle fizik bölümünü kazanıp Yusuf Dikeç pozu verdi

Kaynak: Haberler.com / Eğitim

Sosyal Medya Güncel Eğitim Yaşam Yalın Medya Eğitim Yaşam Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (16)

Adil ÖZDEMİR:

Adam ülkedeki eğitim sistemini eleştirdiğinde soruşturma açıyorlar. Bu sefer eleştirmemiş açık açık göstermiş. 4 işlem bileni üniversite mezunu yaptıkları için bugün bazı iş kollarında yetiştirecek çırak bulunamıyor.

Yanıtla9237
Metin Akdogan:

4 işlem bileni üniversite mezunu yapıyorlarsa 4 işlem bilmeyenler mi çırak olacak. Asıl o zaman ülkenin vay haline. Çıraklık basit bişey değil

01
ŞEREF AKMAN:

Maşallah sizler gibi gurur verici eğitimciler olduğu sürece Rabbim ülkenin yolunu açık eyler

Yanıtla15149
Zekeriya aydın:

Gereksiz bölümler kapatılsın

Yanıtla6150
Punisher null:

gidince ogrenir.????

Yanıtla6735
kartal göz:

Aynen otomotiv inşaat kısacası sanayi sektöründe kalifiye işçi çırak kalfa bulmak zor... gençler masa başı işi daha çok avantajlı zannediyor.. hayır ben usta olarak söylüyorum gençler gelmiyor sanayiye aslında elde altın bilezik meslek okullarına verin gençleri aileler yoksa musluk değiştirecek araba tamir edicek elektrik işi yapicak elaman kalmiyacak para böyle işlerde kardeşim herkez üniversite okuyacak diye kanun yok gerçekçi olalım

Yanıtla284
Metin Akdogan:

Aslında Behçet hoca 4 işlem yapmayı bilenlerden çırak olunabiliyor mu olunamıyor mu bunu da test edip denemeli ve seneye mutlaka haber yapmalı. Ne de olsa alıcısı var

01
CENGİZ HAN:

Üniversitelerin Liseden daha alt bir eğitim kurumuna dönüşmeye başladığı ülkemizde, maalesef, eleme sistemi de bozuldu. Eskiden; meslek liselerine torpil aranırdı giriş yapabilmek için. Gel de teknoloji devi ülkelerle bu mentalite üzerinden mücadele et.

Yanıtla166
Gün Han:

Ben 2003 yılında Türkiye de ilk 27 bine girerek Elektronik Mühendisliği kazandım, geçen sene bir yakınımın oğlu -4 matematik net ile Sivas da İşletmeye yerleşti. Evet eğitim çok ilerledi.

Yanıtla244
Metin Akdogan:

AÖF işletme de okuyabilirdi. Niye Sivas a gitti ki

01
Tüm 16 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title