Haberler

Sbs Sonuçları Egitimnerede.com'da

Abone Ol

1 milyondan fazla adayın meakla beklediği SBS sonuçları Milli Eğitim Bakanlığı ile aynı anda egitimnerede.com'da olacak.

Bu yıl Son kez düzenlenen Ortaöğretim Kurumlarına Geçiş Seviye Belirleme Sınavı (SBS) sonuçları için geri sayım başladı. 1 milyondan fazla adayın eğitim hayatını doğrudan etkileyecek olan SBS'de sonuçların açıklanmasının ardından adayları, maratonu bekliyor olacak. Gelecekleri için en uygun liseyi seçmek için tercih yapacak olan adaylar, tercihler sonuçlarının açıklanmasının ardından da yeni okullarına kayıt yaptıracaklar.

2013 SBS sonuçları açıklandı mı?

Milli Eğitim Bakanlığı, SBS sonuçlarının 12 Temmuzda açıklancağını bildirirken, tercih işlemlerinin de 15 Temmuz'dan itibaren başlaması bekleniyor. Binlerce aday ve veli heyecanla sonuçları beklerken adaylar kendileri, veliler de çocuklarının eğitimi için en uygun okulu seçebilmek için tercih yapacak.

2013 SBS sonuçları, Milli Eğitim Bakanlığı ile aynı anda egitimnerede.com'da olacak!

Puanlar düşecek mi?

SBS'nin ardından binlerce aday sınavda sorulan soruların zorluğundan dert yanmış, hatta Milli Eğitim Bakanlığı'nın lise puanlarını düşürmesi için internet üzerinden imza kampanyası bile başlatmıştı. Bakanlıktan konu ile ilgili bir açıklama gelmemiş olması liselerin puanının düşme olasılığının zor olduğu şeklinde yorumlanmıştı.

Kaynak: EgitimNerede.com / Eğitim

Eğitim Haberler

Bakmadan Geçme

1000
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title