Haberler

Üniversitede kazandığı bölümü gören genç, ailesini suçlayarak ağlama krizine girdi

Güncelleme:
Abone Ol

Üniversitede birinci tercihi olan bilgisayar mühendisliği bölümünü kazanan genç, ailesini suçlayarak ağlama krizine girdi. O ana ilişkin görüntüler kısa sürede en çok izlenenler arasına girdi.

Yükseköğretim Kurumları Sınavı yerleştirme sonuçları geçtiğimiz günlerde açıklanmıştı. Sonuçların açıklanmasından sonra sosyal medyada paylaşılan bir video kısa sürede viral oldu.

AĞLAMA KRİZİNE GİRİP AİLESİNİ SUÇLADI

Görüntülerde üniversitede birinci tercihi olan bilgisayar mühendisliği bölümünü kazandığını öğrenen genç kız, bir süre duraksadıktan sonra ağlama krizine girerek ailesini suçlamaya başlıyor. Kısa sürede binlerce kişi tarafından izlenen videonun altına "Ailesini kamera karşısında suçlayıp sevinçlerini boğazlarına dizmiş", "Ailenin sevinci kursakta kalmış", "Bu yeni nesil gerçekten garip" şeklinde yorumlar yapıldı.

Kaynak: Haberler.com / Eğitim

Bilgisayar Güncel Eğitim Yaşam Eğitim Yaşam Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (119)

Emre Gök:

Allah anne ve babaların yardımcısı olsun yetiştirmek zor zapdetmek ayrı bir zor geleceğini planlamak namusunu korumak zor da zor

Yanıtla1332K
Emrah Emir:

aileler çocuklarını maalesef insan gibi değil kendi malı gibi görüyor ve hayatları konusunda sürekli kararı kendileri vermek istiyor. Kız orda ben bu bölümü istemiyordum diyor babası gayet güzel bölüm diyor, yahu sana göre güzel olabilir git kendin oku o zaman, o kız mesleğini bırakın kendisi seçsin size ne.

Yanıtla3641K
A. Ulaş:

Ailesine bu kadar cevap verebilen bağırabilen biriyse tercih zamanı yazmayacaktı ! Bana da babam öğretmen olma dedi, mimar ol mühendis ol dedi ve ben babama gerekcelerimi açıklayarak öğretmen olmak istediğimi söyledim. Gönlü olmasa da güzel bir dille ikna ettim ve hayatıma karıştırmadım.

18121
Amsykırıkkale:

Ulaş herkes sen değil bazen anne babalar her olaya müdahil oluyor ..karışma çocuk ne isterse yazsın sen şanslıymışsın ailen dinlemiş seni ama bu olay gibi bir sürü örnek var çocukların hayatına saygısz bir sürü aile

2141
YalancıSavar:

Amsykırkkale: gençler sadece günümüzde ki popüler düneme göre harekete diyor geleceği düşnmüyor. Benim oğlumu serbest bıraktım 5 sene boşa harcadı en son benim dediğimi yaptı şu an elinde bir meslek var ve bu meslekle hayatını kaznaıyor

126
Amsykırıkkale:

Yalancı savar güzel kardeşim senin oğlun en azından denemiş sen saygı gösterip denemesine izin vermişsin … hiç denemeden çocuğuna saygı göstermeyen bir sürü. Cahil aile var herkes sevdiği mesleği yapmalı ya da yapmayı denemeli çocuklarımız bizim esirimiz değil hayatlarını ve seçimlerini yaparken tercih hakkı vermeliyiz…

510
Yakup Vural:

Ya Sabırr, İzlerken sinirlerim zıpladı! Gelmez diye zorla yazdırmak nedir ya! Gelmesini istemediğin yeri neden yazarsın o zaman.

Yanıtla62883
İmame Tesbih:

Kazandığı ilin Allah yardımcısı olsun şimdiden:)))

Yanıtla97796
Cevap :

Espri yaptı bal kabağı.

4525
mehmet yıldırım:

kız haklı ama tepkisi paylaşması yanlış

Yanıtla155442
Tüm 119 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title