Haberler

Yılbaşı Promosyonu Okula Gitti

Abone Ol

Promosyon Bütçesini Bu Yıl da Eğitime Bağışlayan Arıkanlı Holding, Avcılar Cihangir İlköğretim Okulunu Yeniledi.

Promosyon bütçesini bu yıl da eğitime bağışlayan Arıkanlı Holding, Avcılar Cihangir İlköğretim Okulunu yeniledi.

Holding, 2008 promosyon bütçesiyle çeşitli bölümlerinin onarımını gerçekleştirdiği okula, fen laboratuvarı, kütüphane, konferans salonu, rehber öğretmen odası, görsel sanatlar atölyesi, teknoloji ve tasarım atölyesi ve anaokulu oyun bahçesi de kazandırdı.

İstanbul İl Milli Eğitim Müdürlüğünün koordinasyonunda gerçekleştirilen “İnci Değerindeki Gençlerimize Hepimizden Bir Hediye” kampanyasının basın toplantısında konuşan Arıkanlı Holding Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Arıkan, bu yıl dördüncüsü yapılan projenin diğer iş adamlarına da örnek olmasını istediklerini, ancak hiç kimsenin kendilerinin arkasından gelmediğini belirtti.

Arıkan, “Bunun için yeni bir model oluşturmalıyız. Hepimiz bu işte elimizi taşın altına koymak zorundayız. İstanbul Ticaret Odasının (İTO) disiplin kurulu üyesiyim. İTO'nun 325 bin üyesi var. Hepsinden yılda bin dolar alsak, yılda 2 bin 100 okulun yenilemesini bir anda bitirebiliriz” dedi.

İstanbul İl Milli Eğitim Müdürü Ata Özer de İstanbul'da her 3 okuldan birinin hayırsever insanlar tarafından yaptırıldığını vurguladı.

İstanbul'da ilkokullardaki sınıflarda ortalama 47, orta okullardaki sınıflarda ortalama 44 öğrenci bulunduğunu ifade eden Özer, “Bu sayının artmaması için her yıl İstanbul'a bin 500 derslik yapmamız lazım” diye konuştu.

Özer, iş adamlarını, promosyon paralarını bir havuzda toplayarak, okul öncesi eğitime katkıda bulunmaya çağırdı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Eğitim

Haberler

Bakmadan Geçme

1000
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title