Haberler

10 Milyar Dolarlık Yeni Banka Kuruluyor

Güncelleme:
Abone Ol

Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan, Vakıflar Genel Müdürlüğü'nün bir katılım bankası kurması yönünde çalışmalar olduğunu açıkladı.

Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan Topkapı Müzesi'nin restorasyonu tamamlanan bölümlerinin açılışında Vakıfbank ile ilgili önemli açıklamalarda bulundu.

BİR KATILIM BANKASI DAHA GELİYOR

Vakıflar Genel Müdürlüğü'nün Vakıfbank'taki hisselerini almak suretiyle bir katılım bankası haline getirme düşünceleri olduğunu belirten Erdoğan "Katılım bankasını kurmasıyla birlikte kendi yıllık karından belli bir kısmını eserlere ayırması, restorasyonda kullanması, burslarla kredilerle bunun yanında bir çok yerlerde aş evleriyle aynen ecdadımızın o akarları nasıl değerlendirdiyse, bizim vakıf medeniyetimizi çok daha güçlendireceğine inandığım bir anlayıştır o" dedi.

10 MİLYAR DOLARI AŞIYOR

Erdoğan Vakıflar Genel Müdürlüğü'nün hisselerinin değerinin 10 milyar doları aştığını ve bunun çok ciddi bir güç olduğunu ifade etti. Geçtiğimiz günlerde Vakıfbank, katılım bankası kurulması için genel müdürlüğe yetki vermişti.

Kaynak: Haberler.Com / Ekonomi

Recep Tayyip Erdoğan Vakıflar Bankası Topkapı Müzesi Ekonomi Ekonomi Ekonomi Ekonomi Ekonomi Ekonomi Ekonomi Ekonomi Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (164)

tuğçe kazaz:

sayın cumhurbaşkanım seni seviyoruz ve seninleyiz durmak yok

Yanıtla2490
tuğçe kazaz:

lütfen birbirimize saygılı olalım ülkemiz için bir olalım tek türkiye var onu''da yüceltelim tuğçe kazaz

Yanıtla499
devrim:

baş belası adam fabiraka kurda çalışalım. . ulan faiz haram dersiniz milleti faizle soyarsınız. mide bulandırıcı yaratık

Yanıtla4040
tuğçe kazaz:

büyük ve güçlü türkiye''ye ihtiyacımız var

Yanıtla1166
Tay yar ağaMobil-IOS:

Su herifin tipinden tiksindik beeee

Yanıtla2548
tuğçe kazaz:

güçlü türkiye geliyor

Yanıtla1061
kızgın vatandaş:

Dun istanbula gelen suriye lilerin kiralarını(1200 tl) devletin ödediğini öğrendim ve evlerinide belediye döşemiş. . (((bunu çok yakın birinden ögrendim. sonuna kadar gerçek bir bilgi ))))türkiye de bu kadar aç varken suriyelilere verilen bu parlar nedir??????

Yanıtla3328
NASILMI KÖŞEYİ DÖNERSİNİZ?:

BAK ZENGİN OLMAK İSTİYOSANIZ ARKADAŞLARİ ÖNCE YALANDAN Bİ KAÇ KEZ CAMİYE GİDİN İMANA GELİN MİLLETTEN İYİ PUAN ALIRSINIZ SONRA GİRİDİNİZMİ AKP YE TAMAM. YAĞLAMA YIKAMA HOPP MAKAMI KAPTINIZ EEE GERİSİ ÇORAP SÖKÜĞÜ GİBİ GELİR İHALESİDİR RÜŞVETİDİR ZENGİN OLURSUNUZ BEYLER :)

Yanıtla3126
Bekes:

Bana sahip cikin intihar edecegim bu adamin yuzunde

Yanıtla1838
Realist:

ismini buldum yahu ''BANKER BİLO''. . .

Yanıtla4213
Tüm 164 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title