Haberler

Devlet Artık, Aileyi Korumak İçin TOKİ'de 1+1 Daireye İzin Vermiyor

Güncelleme:
Abone Ol

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Ayşenur İslam, Aile bütünlüğünü korumak için TOKİ'nin yaptırdığı sosyal konutlarda artık 1+1 dairelere izin vermiyoruz" dedi.

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Ayşenur İslam, Türkiye'de çekirdek aileye doğru bir yöneliş olduğuna değinerek, "Aile bütünlüğünü korumak için TOKİ'nin yaptırdığı sosyal konutlarda artık 1+1 dairelere izin vermiyoruz" dedi.

ARTIK 1+1 YOK

Bu tip dairelerin aile yapısına uygun olmadığını söyleyen İslam, "Daha önce yapılanlar hak sahiplerine teslim edilecek ama yeni 1+1 konutlar olmayacak" bilgisini verdi.

CİNAYETE ORTAK OLMAK DEMEK'

AileBakanı İslam, bir süre önce Antalya'da erkek arkadaşı tarafından öldürülen Deniz Aktaş'ın, olaydan önce apartmandaki bütün kapıların zilini çalarak yardım istediğini ama kimsenin kapıyı açmadığını hatırlatarak şunları söyledi:

AMAÇ FARKINDALIK OLUŞTURMAK

"Bu, cinayete ortak olmak demektir. Devlet kadına yönelik şiddetle ilgili tabii ki birtakım tedbirler alacak. Kamu kurum ve kuruluşları üzerine düşeni yapacak ama teker teker her birimizin sorumluluğu var. 'Görmedim, duymadım, bilmiyorum' düşüncesine son vermemiz gerekiyor. İnsanlarımıza, 'Duruma derhal müdahale edin' demiyoruz; bunu yapıp kendilerini tehlikeye atmasınlar ama haberdar oldukları vahim durumu ilgililere bildirsinler. İstediğimiz şey bu kadar."

Kaynak: Haberler.Com / Ekonomi

Ayşenur İslam Türkiye Ekonomi Ekonomi Ekonomi Memur Memur Politika Ekonomi Ekonomi Ekonomi Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (22)

Sayın Bakan çıkardığın yasaMobil-ANDROID:

bu ülkenin aile yapısını dinamitleyen bir yasa idi. Siz bir proje siniz bu ülkeyi bitirmek için. Çekirdeği siz bozdu nuz.

Yanıtla017
OSMAN:

SAÇMA SAPAN İŞLERİN PARTİSİ OLMAYA BAŞLADI AKP UĞRAŞTIKLARI İŞLERE BAK.

Yanıtla010
İZ''AN:

NİYE 2 2 YADA 1 3 YADA 5 5 OLUNCA AİLE BÜTÜNLÜĞÜ KORUNUYOR MU? AHLAKLILIK ODA SAYISIYLA MI ALAKALI, NE YAPACAKLARINI İYİCE ŞAŞIRDI BUNLAR. BİRAZ AKIL, İZAN LÜTFEN. . .

Yanıtla33
GulcanmobilWeb@haberler.com:

Ne alaka isterse on odali olsun ev beraber oturmak istemeyince akillarinca cozum bulmuslar ne alaka

Yanıtla13
xxccmobilWeb@haberler.com:

Zeka fiskiriyor helal.

Yanıtla04
...:

AHLAKSIZ 10 ODALI EVDE DE OLSA AHLAKSIZDIR. . . BUNU DAİRELERİN ODA SAYISINA İNDİRGEMEK APTALLIK . . .

Yanıtla03
samsunlu:

benim anlıyamadığım fuhuşu serbest bırakanda siz baskı kurmaya kalkanda siz, hadi hayırlısı olsun

Yanıtla03
Adınızı Yazın....:

YAHU TOKİ MİLLETE KAZIK ATIYOR. . . BUNU DÜŞÜNMÜYORSUN. . . 1 1 AHLAKSIZLIKMIŞ. . . AHLAK ODA SAYISI İLE İLGİLİ DEĞİL. . . SAÇMALAMAYIN. . . 1 1 OLUNCA . . . 1 1 DE OTURAN AHLAKSIZ MI . . . DELİRMİŞSİNİZ SİZ. . .

Yanıtla03
Anti feminist:

sakın çıkarmış olduğunuz bu ülkenin değerleriyle uzaktan yakından alakası olamayan yasalarda olmasın bu şiddetteki artış ve insanlarımız daki duyarsızlık. düğmeye kendiniz bastınız suçlu aramayın sağ da solda.

Yanıtla03
kebuter:

Bu bakan daha önce de tacize uğrayan çocuklara bağırmasını söylemişti, biz niye böyle bir fikri düşünemedik

Yanıtla02
Tüm 22 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title