Haberler

AJet kötü başladı! 3 ayda tam 12 bin adet şikayet başvurusu yapıldı

Güncelleme:
Abone Ol

Türk Hava Yolları'nın mart ayının sonunda faaliyete geçen yeni markası AJet için yolculardan gelen şikayetler önemli bir tartışma konusu oldu. Ulaştırma Bakanı Abdulkadir Uraloğlu şirketle ilgili olarak 3 ayda 11 bin 727 adet yolcu hakları başvurusu yapıldığını açıkladı.

Türk Hava Yolları'nın yeni markası AJet başta rötarlar olmak üzere birçok şikayetle yaz aylarının önemli bir tartışma konusu oldu. Şikayetleri milletvekilleri soru önergeleri ile Meclis gündemine taşıdı.

EMNİYETİ OLUMSUZ ETKİLEYEN BULGU TESPİT EDİLEMEDİ

Ulaştırma Bakanı Abdulkadir Uraloğlu'nun verdiği bilgiye göre 31 Mart 2024'te ticari hava taşımacılığına başlayan şirkete yapılan denetimlerde uçuş emniyetini olumsuz etkileyen bir bulgu tespit edilemedi. Bakan Uraloğlu yolcu hakları ile ilgili başvuruların mevzuat kapsamında incelendiğini, bunların yolculara sunularak mağduriyetlerin giderildiğini, teknik/operasyonel uçuş iptallerinde ise tazminat ödetildiğini kaydetti.

MART AYININ SONUNDA FAALİYETE GEÇTİ

Gazeteduvar'ın haberine göre Bakan Uraloğlu mart ayı sonunda faaliyete geçen şirkete 2024 Haziran sonu itibariyle, yaklaşık 3 ayda 11 bin 727 adet yolcu hakları başvurusu yapıldığını açıkladı.

Kaynak: Haberler.com / Ekonomi

Türk Hava Yolları Havacılık Ekonomi Ulaşım Turizm Ulaşım Havacılık Turizm Ekonomi Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (20)

Mustafa Aydogan:

Ajet’i yandaşa ucuza kapmak için yapmadıkları yok.

Yanıtla3768
aaa:

Ajet'in şikayet sonrasında zarar nedeniyle satılacağı ondam sonra da thyye rakip olup thyyi batırarak satin alınacağı muhabbeti var

Yanıtla3459
Özgür Çocuk:

Benim anlamadığım AnadoluJet neden AJet oldu? Vardır bir yamuk

Yanıtla879
Poyraz:

Binmeyin o zaman Ajete paranızla değilmi zorlamı bindiriyorlar sizi

Yanıtla2438
HAEİBABA 369:

Bavullar yolculardan sonra gönderiliyor. Bedava verilen sandviç bile para ile satar olmuşlar. 2500 TL bilet parası veriyoruz bı sandviç'in bir suyu bile para ile satıyorlar. Birde 12 bin tane şikayet başvurusu oldu da ne yapıldı. Bir yaptirim aldı mı yok. Yapmaya dvm edecek

Yanıtla448
Serkan Gök:

Yolcunun bavullarını yolcuyla aynı uçağa koymazsa alır tabi.

Yanıtla238
Kadir KESKİN:

Kardeşim sadece etiketi değişti.Anadolujet olduğu süreçte bir sorun yoktu. Adı sadece AJet olunca mı sorunlar fışkırdı..!

Yanıtla628
sade vatandaş:

üç harfli marketlerin hava yolu versiyonu

Yanıtla519
mesut peksağlamlısoy:

Bir havayolu firması bu kadar kötü olabilir çok rötar var şu bile vermiyorlar herseyi para ile satın alıyorsun kesinlikle tercih sebebi degil

Yanıtla614
Barış O. B.:

Yapmadığınız, denemediğiniz katakulli kalmadı

Yanıtla217
Tüm 20 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title