Haberler

AK Partili Samancı ekonomiyle ilgili eleştirilere yanıt verdi: Ezanlarımızı susturamayacaksınız, bayrağımızı indiremeyeceksiniz

Güncelleme:
Abone Ol

AK Parti Konya Milletvekili Gülay Arıcıgil Samancı'nın bütçe görüşmeleri sırasında yaptığı konuşma gündem oldu. Muhalefetin ekonomik anlamdaki eleştirilerine kürsüden yanıt veren AK Partili Samancı, "Milletimizi bölemeyeceksiniz. Bayrağımızı indiremeyeceksiniz. Vatanımızı parçalayamayacaksınız. Devletimizi yıkamayacaksınız. Ezanlarımızı susturamayacaksınız. Bu ülkeye diz çöktüremeyeceksiniz" ifadesini kullandı.

2022 yılı Bütçe Kanun Tasarısı görüşmelerinde Cumhurbaşkanlığı Bütçesi üzerinde AK Parti Grubu adına Konya Milletvekili Gülay Arıcıgil Samancı söz aldı.

MUHALEFETİN "EKONOMİK KRİZ" ELEŞTİRİLERİNE YANIT VERDİ

Ekonomik krizle ilgili eleştirileri yanıtlayan Samancı'nın, "Milletimizi bölemeyeceksiniz. Bayrağımızı indiremeyeceksiniz. Vatanımızı parçalayamayacaksınız. Devletimizi yıkamayacaksınız. Ezanlarımızı susturamayacaksınız. Bu ülkeye diz çöktüremeyeceksiniz" sözleri gündem oldu.

"BU HALKA BOYUNDURUK VURAMAYACAKSINIZ"

Samancı konuşmasında şunları söyledi: "20 yıldır terörle mücadelede şu anda gelinen noktada terörün beli kırılmıştır. Sayın Cumhurbaşkanımızın başkanlığında, Devletimizin üniter yapısını hedef alan ekonomik terör de dahil tüm terör hareketlerine karşı tek bir cevabımız vardır. Başaramayacaksınız. Milletimizi bölemeyeceksiniz. Bayrağımızı indiremeyeceksiniz. Vatanımızı parçalayamayacaksınız. Devletimizi yıkamayacaksınız. Ezanlarımızı susturamayacaksınız. Bu ülkeye diz çöktüremeyeceksiniz. Bu halka boyunduruk vuramayacaksınız."

Erdem Aksoy
Haberler.com - Ekonomi

Gülay Samancı AK Parti Ekonomi Konya Politika Ekonomi Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (10)

Deniz Çapa:

Ya ne alakası var ekonominin, din ile ezan ile. Siz insanları müslümanlıktan soğuttunuz.

Yanıtla26279
ANGARA BEBESİ:

Markete gidince ödemeyi ezan okuyarak mı, vatan millet sakarya hamaseti ile mi yapacağız sayın vekilim...Siz ne tavsiye edersiniz?

Yanıtla32272
FLOZOF:

DİNLEMEYE BİLE TAHAMMÜLÜM KALMADI BÖYLE HALKTAN Bİ HABER KENDINE MILLET VEKİLİ DİYENLERİ

Yanıtla19229
Suskun Demir:

Allah Muhammet aşkına sanki memleketi israil kuşattı boş boş konuşmuş bu abla artık şu saçma sapan konuşmayın..

Yanıtla21216
ferhat atmaca:

abla sen ne diyorsun bizimle aynı ülkede yaşadığına emin misin

Yanıtla18217
Emin Alıç:

Ekonomiden bu kadar haberdarlar.

Yanıtla15166
Bir Garip Yorumcu:

Bir de CHP sıralarına bakıp söylüyor. Ekonominin başında onlar var sanki(!)

Yanıtla9132
Nizamettin Çaylak:

Herkes yolunda

Yanıtla373
Ehmed Med:

Merkez Bankası’nın yatırım, üretim ve istihdamı artırmak için son üç toplantıda yaptığı faiz indirimlerini kredilerine yansıtmayan bazı bankalar, topladıkları mevduatla da kur manipülasyonu yapıyor. Ayaklı borsadan yüksek getiri vaadiyle para toplayan bankerler de kura saldırıyor.

Yanıtla2636
VATANDAŞ:

Ezanla Bayrakla ilgili bişey diyen oldumu, ortaçagın dini kullanan rahipleri aklıma geldi. Dini konuşmayı bırakın artık, biraz dinin emrettiği hakkanniyeti kul hakkını gözetin....

Yanıtla653
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title