Haberler

AKINCI İHA, Gelişmiş Sistem Tanımlama Testi'ni başarıyla tamamladı

Güncelleme:
Abone Ol

AKINCI Prototip 2 İnsansız Hava Aracı, Gelişmiş Sistem Tanımlama Testi'ni başarıyla geçti. Test sonrası AKINCI'nın görüntülerini paylaşan Baykar Teknik Müdürü Selçuk Bayraktar, "Yeni bir sabah, yine bir test uçuşu. O belki alıştı ama bizde heyecan, adrenalin, stres hala ilk günkü gibi" ifadelerini kullandı.

Baykar Savunma, AKINCI Prototip 2 İnsansız Hava Aracı'nın (AKINCI PT-2) Gelişmiş Sistem Tanımlama Testi'nin başarıyla geçtiğini duyurdu.

Baykar'ın Twitter hesabından yapılan paylaşımda, "Bayraktar #AKINCI TİHA uçmaya devam ediyor. Bugün #AKINCI PT-2 ile Gelişmiş Sistem Tanımlama Testi'ni başarıyla tamamladık. Başarıyla tamamlanan her test #AKINCI'yı göreve bir adım daha yaklaştırıyor. Semalarımızda hür ve özgür" ifadeleri yer aldı.

AKINCI İHA, Gelişmiş Sistem Tanımlama Testi'ni başarıyla tamamladı

SELÇUK BAYRAKTAR: HEYECAN İLK GÜNKÜ GİBİ

Baykar Teknik Müdürü Selçuk Bayraktar da Twitter hesabından AKINCI PT-2'nin yeni test görüntülerini takipçileri ile paylaştı.

Bayraktar, AKINCI PT-2'nin iniş kalkış ve uçuş görüntülerini içeren videoyu "Yeni bir sabah... Yine bir test uçuşu... #AKINCI PT-2. O belki alıştı ama bizde heyecan, adrenalin, stres hala ilk günkü gibi... Kafamızın arkasında dönen şarkı. 'Uçsan olmuyor, uçmasan olmaz...' Semalarımızda hür ve özgür... #MilliTeknolojiHamlesi" mesajı ile duyurdu.

AKINCI İHA, Gelişmiş Sistem Tanımlama Testi'ni başarıyla tamamladı

Kaynak: Haberler.com / Ekonomi

Selçuk Bayraktar Akıncı Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (6)

Suat kiliç:

Allah C.C.,Bu vatan için çalışan tüm kardeşlerimizi korusun,esirgesin Selçuk Bayraktar vemekibine cani gönülden teşekkürlerimi sunuyorum Allahütâala daima yardımcıları ve yardımcımız olsun

Yanıtla410
ATSU ÇİLİK:

olmayacakmış

00
Bravo damat:

Kimse ile uğraşmadan işine gücüne bakan damat helal olsun her geçen gün göğsümüzü kabartmaya devam ediyorsun bu millet arkanda

Yanıtla28
türk:

seni tebrik ediyorum kardesim. fazla degil senin gibi birkac kisi daha lazim bu memelekete. ozaman halimiz cok daha baska olur, insallah olacak. basarilarinin devamini dilerim.

Yanıtla05
fetdat:

gelecegin cumhur başkanı bayraktar bey

Yanıtla50
Sivaslı:

Bu ülke ye en az bin bayraktar lazım ülke nın sırtı yere gelmez

Yanıtla00
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title