Haberler

Altın ve para piyasaları uzmanı İslam Memiş'ten evlenecek çiftlere öneri: Şimdi altın almanın tam zamanı

Güncelleme:
Abone Ol

Pandemi başladığı günden bu yana altın rekor üstüne rekor kırdı, aşının uygulanmaya başlamasıyla da gerilemeye başladı. Gram altının fiyatı 540 liradan 440 liraya düştü. Altın ve para piyasaları uzmanı İslam Memiş'ten nişan, düğün yapmayı düşünen çiftlere veya yatırım için altın alacaklara "Şimdi tam zamanı" tavsiyesi geldi.

Altın ve para piyasaları uzmanı İslam Memiş, düğün yapacak çiftlere ve altın borcu olanlara kritik tavsiyelerde bulundu. Memiş, "Geçen yıl 50 bin liralık bir düğün alışverişi yapan bir vatandaş bugünlerde o 50 bin lirası 40 bin liraya düşmüş oldu" ifadelerini kullandı.

"ŞİMDİ 440 LİRADAN ALMAYAN YAZIN 540 LİRADAN ALIR"

Yatırımcılara tavsiyelerde bulunan Memiş, "Eşinize dostunuza götürülecek gram altınları şimdiden kenara koyun. Bugün 440 liradan gram altın almayan yaz aylarında 540 liraya alır." dedi.

"DÜĞÜN SEZONUNDA ARTIŞ BEKLİYORUZ"

Memiş, "Düğün sezonlarında ciddi bir artış bekliyoruz. Bu fiziki altın talebiyle birlikte de ister istemez fiyatlarda bir artış öngörüyoruz. Vatandaşlarımız bugünler bir alım fırsatı olarak değerlendirmeli." şeklinde konuştu.

Kaynak: Haberler.com / Ekonomi

Ekonomi Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (18)

Yusuf:

360 lara çıktığında 320 lere gelecek 380 lere çıktığında 340 lara gelecek 400 tl geldiğinde 350 lere gelecek diyen adam 500 leri görünce çıkacak uçacak demişti. 440 lara dustu. Simdi de almanın tam zamanı demesi herhalde ya oldugu yerde sayacaginin ya da düşeceğini haberi. Hayra gelsin.

Yanıtla520
Free:

Herkes biliyor fazla değerli olduğunu tam zamanı ise biraz daha bekleyelim o zaman

35
;-;:

BU TIPLER HAVA TAHMIN RAPORU GIBIDIR, ZAMAN VE ZEMINE GÖRE BIRAZDA YAGLAMA ADINA YORUM YAPARLAR

Yanıtla321
Vatandaş:

Bu adam hala konuşuyor ya valla yuh. Ne dediyse tersi çıkıyor.

Yanıtla118
bu adam ne dıyorsa tersını yapın:

bu adam ne dıyorsa tersını yapın

Yanıtla315
Xyz:

Altın 380 olduğunda almayın düşecek demişti?

Yanıtla016
Fatih Karaca:

Bu habere yatırım tavsiyesi değildir diye bir uyarı yapmak zorundasınız SPK mevzuatı gereği size işinizi mi öğretelim!!!

Yanıtla213
EKONOMİST KIZ ASLI:

BİDEN YAKINDA TÜRKİYE İLE İLGİLENMEYE BAŞLAR VE DOLAR FIRLAR BENCE DOLARA YATIRIM YAPMAK DAHA AKILLICA OLUR.

Yanıtla53
dahada dusecek almayınnnn....yazıyorum almayın:

dahada dusecek almayınnnn. . . . yazıyorum almayın

Yanıtla53
af:

yirmi bilezik yanina biraz daha desen bu nerde ise 250 bin yapsin sonra kadin kacar gider ise yedigin kazik bir daha cikmaz onun yerine hafta da yada aylik kadin getirsen ømur boyu bu kadar masraf olmaz daha dugun masraf kadin masraf aylik gider dersen ne gerek var bela cekeyim aylik bin lira versen sayisiz kadin bulursun zaten bizim gibi geri kalmis ulke de var bu altin takma sonra ayrilip altina konarim kafasi bir de haydi bu fiat aldin geri satar iken yedigin kazik ne onu diyen yok

Yanıtla20
Tüm 18 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title