Haberler

Altın yatırımcısı bu haftaki fiyatlamalardan tatmin olmadı

Güncelleme:
Abone Ol

Altın yatırımcıları, son dönemdeki fiyat hareketliliklerinden tatmin olmadı. iki haftadır sürekli rekor tazeleyen altın bu hafta yeni zirveler denemediği gibi düşüşle karşılaştı. Altın fiyatları haftaya 2921 liradan başladı. Cuma günü kapanışı 2928 liradan gerçekleştirdi.

ABD ekonomisinden gelen sınırlı pozitif veriler eşliğinde hafif yükseliş trendine giren altın fiyatları haftayı karsız kapattı. ABD'de Eylül ayında enflasyon yüzde 2,4 olarak açıklandı. Beklentiler yüzde 2,3'tü ve Ağustos ayında da enflasyon yıllık yüzde 2,5 oranında gerçekleşmişti. Beklentilerin üstünde gelen ABD enflasyon verisi altına sınırlı yükseliş getirdi.

GRAM ALTIN

Gram altın haftaya 2921 liradan başladı. Haftayı 2928 liradan tamamladı. Böylece altındaki yükseliş yüzde 0,24 olarak kaldı.

ONS ALTIN

Ons altın haftaya 2653 dolardan başladı. Haftayı 2657 dolardan tamamladı. Ons altın haftalık bazda yüzde 0,15 oranında yükselmiş oldu.

Kaynak: Haberler.com / Ekonomi

Ekonomi Finans Finans Ekonomi Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (5)

Mehmet Appak:

Hiç de moral bozukluğu falan yok. Başka ülke de belki bozulur ama Türkiye'ye asla. Ülkede Türk lirası dışında hiç bir şey değer kaybetmez. Malum ekonomist sayesinde.

Yanıtla948
Cafer KILIÇ:

Paramız yok kira fatura ekmek gıda almaya bunlar altın derdinde

Yanıtla352
ismail bey :

Fiyatları biraz düşürüp, insanların satmasını bekliyorlar.. birileri satarken, büyük balıklar aşağıdan topluyor.. Altın yıl sonu gram bazlı 3 bini geçer...

Yanıtla325
Arif İnanç:

Dünya da düşse bizde düşmez. Merkez Bankası musade etmez. Mesela bugün altın 2657$/ons Dolar 34.2tl. Yıl başında altın burada kalsa ons olarak dolar 37 tl olunca 3200tl yi bulacaktır. Ona fiyatı düşerse de elinde olan doların deveye dolmasından kaynaklı zarar etmemiş ama kazanmamış da olacaktır. Hani basit bir hesap. Koyun faize temiz temiz işinize bakınız. Alsatcilara , aracı kurumlara neden komisyon verip bir de riske giriyorsunuz? Sanki hemso helal mis gibi davranıp kendimizi kandırmayalım.

Yanıtla114
oturan:

altındaki haftaya düşüşü görün aklımnız kaçacak

Yanıtla23
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title