Haberler

    Asortie Mobilya Küresel Ölçekteki Müşterileri ile Olan İlişkilerini Nasıl Yönetiyor?

    Abone Ol

    Asortie Mobilya Ticaret Müdürü Gafur Yılmaz, küresel ölçekteki müşteri ilişkilerinde en önemli kriterin güven olduğunu Wise TV'ye anlattı.

    Asortie Mobilya Ticaret Müdürü Gafur Yılmaz, küresel ölçekteki müşteri ilişkilerinde en önemli kriterin güven olduğunu Wise TV'ye anlattı.

    Asortie Mobilya Ticaret Müdürü Yılmaz, "Dünya global bir dünya. İnsanlar İnternet'e girdiği zaman bütün dünya elinin altında. Arkadaşlarımız gelen maillere göre yaş ortalamaları, gelir düzeyleri vb. raporlama yapıyor. Bugün Çin'den de müşterimiz mail atıyor Amerika'dan da atıyor. Arada saat kültür farkına rağmen biz bunlara ulaştık. Müşteriye ulaştıktan sonra ihtiyacını tespit ediyoruz. Müşterimizi İstanbul'a davet ediyoruz. Türkiye'yi onlara tanıtmaya çalışıyoruz.

    Müşterinin ihtiyacına yönelik ürün sunarsanız müşteri size teslim oluyor. Mal satmak istemiyoruz müşterinin mal almasını istiyoruz. Müşteri mal almaya geldiği zaman onu serbest bırakıyor, yardım istediği zaman yardım ediyor, müşteriyi sıkmıyoruz. Bizim başarı sırrımız müşterinin bize güvenmesi. Sattığımız ürünlerin sonuna kadar arkasında duruyoruz. Örneğin bir gün sattığımız malın başına bir iş geldi ve onun aynısını tekrar uçakla gönderdik. Bir iş yaparken işin sonunu iyi hesap ederseniz müşteri size sonuna kadar güvenir" dedi.

    Kaynak: Wise.tv / Ekonomi

    Asortie Mobilya Ekonomi Haberler

    Bakmadan Geçme

    1000
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title