Haberler

Avea: 463 Bin Abone Bize Taşındı Yıl Sonu Hedefimiz 1 Milyon

Abone Ol

Numara Taşımada 463 Bin Abonenin Kendilerine Geldiğini Belirten Avea Pazarlamadan Sorumlu Müdür Yardımcısı İlker Koçak, Avea'nın Numara Taşımada Yıl Sonunda 1 Milyona Çıkmayı Hedeflediğini de Kaydetti.

Numara taşımada 463 bin abonenin kendilerine geldiğini belirten Avea Pazarlamadan Sorumlu Müdür Yardımcısı İlker Koçak, Avea’nın numara taşımada yıl sonunda 1 milyona çıkmayı hedeflediğini de kaydetti.

CEP telefonu operatörü Avea, aynı telefon numarasıyla başka operatöre geçilmesini sağlayan numara taşıması uygulamasında 463 bin kişinin kendisine taşındığını açıkladı. Avea, her yöne sınırsız konuşmayı sağlayacak yeni tarifesini de duyurdu.

463 bin abone geldi

Düzenlenen basın toplantısında konuşan Avea Pazarlamadan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı İlker Koçak, 9 Kasım’da hayata geçirilen numara taşınması uygulamasında geçen sürede 463 bin abonenin kendilerine geçtiğini belirterek, başka operatörlere giden abone sayısı düşüldüğünde abone sayılarında net artışın 244 bin olduğunu söyledi. Şu ana kadar üç operatöre 1 milyon 300 bin civarında numara taşıma talebinde bulunulduğunu ve bunların 1 milyon 100 bininin taşınmasının gerçekleştiğini hatırlatan Koçak, Avea’nın numara taşımada yıl sonunda 1 milyonun üzerine çıkmayı hedeflediğini de kaydetti. İlker Koçak, "Numarasını Avea’ya taşıyanlar, giden abone sayısının neredeyse iki katı. Kurumsal tarafta ise 8 bine yakın şirket, toplam 43 binin üzerinde kurumsal hattını Avea’ya taşıdı" dedi.

Yüzde 80’i faturasız

İlker Koçak, GSM sektöründe mevcut abonelerin yüzde 20’sinin faturalı, yüzde 80’inin faturasız hatlardan oluştuğunu aktararak, "Kamu hatları nedeniyle en yüksek faturalı abone sayısı Avea’da bulunuyor. Numara taşımada da en çok taşıma faturasız hatlarda oldu. Avea’ya gelen yeni abonelerin yüzde 20’si faturalı kullanıcılardan, yüzde 80’i de faturasız hatlardan oldu" diye konuştu.

Ayda 55 TL’ye sınırsız konuşma

AVEA’nın yeni tarifesi ’HerYöne Sınırsız’ı da tanıtan İlker Koçak, şu bilgileri verdi: "HerYöne tarifelerine yeni birini ekledik. HerYöne Sınırsız tarifesiyle konuşma sürelerinin sınırlarını ve operatör farkını ortadan kaldırıyoruz. Abonelere KDV dahil 55 TL’ye istediği kişiyle dilediği kadar konuşma fırsatı sunuyoruz. Bu tarifeyle sektöre rekabetten sonra tarife şeffaflığını da getirdik" dedi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Ekonomi

Haberler

Bakmadan Geçme

1000
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title