Haberler

"Avea Football Fever" Başladı

Abone Ol

Avea'nın Üniversitelerarası Sanal Futbol Festivali, 28 Nisan'da İzmir'de Ege Üniversitesi'nde Başladı, 6 Mayıs'ta Muğla Üniversitesi ile Devam Ediyor.

Avea'nın üniversitelerarası sanal futbol festivali, 28 Nisan'da İzmir'de Ege Üniversitesi'nde başladı, 6 Mayıs'ta Muğla Üniversitesi ile devam ediyor.

Avea sponsorluğunda bu yıl üçüncüsü düzenlenen sanal futbol festivali, Türkiye'nin dört bir yanındaki üniversiteli gençleri eğlence ve futbolla buluşturmayı hedefliyor.

Avea, 28 Nisan - 30 Mayıs tarihleri arasında Türkiye genelinde 10 üniversitede, ünlü futbolcuların da katılımı ile gerçekleştirilecek festival kapsamında futbol turnuvaları -Play Station Penaltı Oyunu ve Play Station 2008 Futbol Turnuvası-, yarışmalar ve gösterilerle binlerce öğrenciye ulaşarak onlara mücadele dolu keyifli saatler yaşatmayı amaçlıyor.

Geleneksel hale gelen festival ile ilgili olarak Avea Pazarlamadan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı İlker Koçak, "Gençler ve futbol, Avea kurulduğundan bu yana en önemli konu başlıklarımızdan biri. Avea olarak, gençleri dünyanın en eğlenceli oyunlarından biri olan futbolla buluşturmak ve gençlere Avea kullanıcısı olmanın ayrıcalığını yaşatmak için bu festivali hayata geçiriyoruz. 2006 yılından bu yana düzenlenen turnuvalarımıza 11 bin öğrenci katıldı, 120 binden fazla öğrenci ise bu turnuvaları izleme şansı elde etti. Bu sene de futbol tutkunu çok sayıda üniversiteli ile buluşup eğlenceli zaman geçireceğiz" dedi.

Avea Football Fever kapsamında yapılacak Penaltı ve Play Station Turnuvası'na katılmak için genç Avealıların yeni Avea hattı satın almaları veya yükledikleri kontör karşılığında bilete sahip olmaları gerekiyor.

Bu doğrultuda Penaltı Turnuvası'na katılmak isteyen abonelerin, üniversitelerde kurulan standlardan 50, 100 veya 150 kontör yüklemeleri ya da yeni bir Avea hattına sahip olmaları yeterli oluyor. Böylece aboneler, yükledikleri 50 kontör karşılığında 1, 100 kontör karşılığında 2, 150 karşılığında ise turnuvaya 3 katılım hakkı kazanacak.

Öte yandan Play Station Turnuvası'na katılmak isteyen futbol tutkunları ise yine üniversitelerde kurulan standlardan Avea hattı alarak veya mevcut hatlarına 100 kontör yükleyerek turnuvaya katılma şansını elde edecekler.

Üniversiteli Futbolsever Avea aboneleri ödüllü Play Station Turnuvası'na bir kere, Penaltı Turnuvası'na ise yükledikleri kontör karşılığı aldıkları biletlerle diledikleri kadar katılabilecekler.

Penaltı Turnuvası'nın finallerinde birincilik elde edenler 4 büyüklerden taraftarı oldukları takımın Galatasaray, Fenerbahçe, Beşiktaş ve Trabzonspor forması kazanacak. Öte yandan turnuva kapsamında oyun konsollarında eleme usulü yapılacak maçlar sonunda belirlenen tüm üniversite birincilerine Play Station 3 hediye edilecek. On üniversite birincisinin katılacağı turnuvanın birincisi ise Almanya'da gerçekleştirilecek World Cyber Games'e tüm masrafları karşılanarak gönderilecek. Turnuvada ikinci olan futbol tutkunu da 32'' Sony LCD TV ile ödüllendirilecek.

Football Fever'a katılan üniversiteler ve yarışma tarihleri ise şöyle:

Ege Üniversitesi 28 Nisan 2008 Muğla Üniversitesi 6 Mayıs 2008 Bilkent Üniversitesi 10 Mayıs 2008 Marmara Üniversitesi 12 Mayıs 2008 Osmangazi Üniversitesi 15 Mayıs 2008 Anadolu Üniversitesi 20 Mayıs 2008 Kocaeli Üniversitesi 22 Mayıs 2008 Selçuk Üniversitesi 27 Mayıs 2008 Uludağ Üniversitesi 30 Mayıs 2008 (BGO-BGO-E)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Ekonomi

Haberler

Bakmadan Geçme

1000
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title