Haberler

Avrupa'nın en büyük tarım bankası Rabobank Türkiye'den çekiliyor

Güncelleme:
Abone Ol

Avrupa'nın en büyük tarım bankası olarak bilinen Rabobank'ın Türkiye'den çekilme kararı aldığı iddia edildi. Karar sonrası Rönesans Holding'in ise Rabobank'ı satın almak üzere hisse devir anlaşması imzaladığı ifade ediliyor.

Avrupa'nın en büyük tarım bankası olarak bilinen Rabobank, Türkiye'deki faaliyetlerini sonlandırma kararı aldı. Bu kararın ardından Rönesans Holding, Rabobank'ı satın almak üzere hisse devir anlaşması imzaladı.

Rönesans Holding ile Rabobank International Holding B.V. arasındaki anlaşmaya göre, Rabobank A.Ş.'nin tüm hisseleri, düzenleyici kurum onayları tamamlandıktan sonra Rönesans Holding'e devredilecek.

"TÜM HİSSELER RÖNESANS HOLDİNG'İN OLACAK"

Bu önemli gelişme, eski Ziraat Bankası Genel Müdür Yardımcısı Prof. Dr. Şenol Babuşçu tarafından sosyal medyada duyuruldu. Prof. Dr. Babuşçu, 'Avrupa'nın en büyük tarım bankası Rabobank Türkiye'den çekiliyor. Rönesans Holding, Rabobank'ı satın almak için hisse devir anlaşması imzaladı. Rönesans Holding ile Rabobank International Holding B.V. arasındaki anlaşmaya göre, 2014 yılından bu yana Türkiye'de faaliyet gösteren büyük ölçekli kurumsal müşterilere hizmet veren Rabobank A.Ş.'nin tüm hisseleri, düzenleyici kurum onaylarının tamamlanmasının ardından Rönesans Holding'in olacak…' dedi.

Avrupa'nın en büyük tarım bankası Rabobank Türkiye'den çekiliyor

Erdem Aksoy
Haberler.com - Ekonomi

Rabobank Türkiye Ekonomi Finans Dünya Tarım Finans Dünya Ekonomi Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (8)

Savas Ozturk:

Bu iyi günlerimiz herkes hazırlığını yapsın rezalet günler başlıyor tasarruf yapmaktan başka çaremiz yok

Yanıtla2033
Perwer:

İşler yolunda gitmiyor, tamamda ama bu bankanın ismini ilk defa duymakla birlikte, ülke tarımına katkısını hiç duymadım. Muhtemelen sen de bankanın ismini buradan öğrendin. Şartlar ne olursa olsun tabii ki tasarruf ve tedbir her zaman iyidir

212
Savas Ozturk:

Senin ya da benim bu bankanın ismini duymamamız bir şeyi değiştirmez iflaslar ve markaların ayrılışı günden güne artıyor durumlar malasef kötü

48
Adam Bey:

Terk etmeler başladı. Erken seçim!

Yanıtla2113
Perwer:

Bu nasıl büyük bir banka ki, ismini ilk defa duyuyorum. Cehenneme kadar yolu var

628
Savas Ozturk:

Bu nasıl banka diyor avrupanın en büyük bankası yazıyor :) herkes çekiliyor kardes anlayacagin isler yaş

104
Izzettin Sonmez:

Türkiye’de tarım mı kaldı yakında kıtlık başlasa şaşırmam Allah kurusun felaket olur

Yanıtla1615
ismail Yasin:

hani veriler iyiydi.. DEMEK Kİ ONLARDA TÜİK VERİLERİNE İNANMAMIŞ...

Yanıtla138
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title