Haberler

Ayakkabı Devi GLR Mağazacılık İflas Etti

Güncelleme:
Abone Ol

Yurtiçi ve yurtdışı şubeleriyle ayakkabı sektörün önemli oyuncularından biri olan GLR Mağazacılık, iflas erteleme istedi.

Antalya'nın bir çok ilçesinde Galeria adında ayakkabı satış mağazaları bulunan GLR Mağazacılık Pazarlama Ticaret A.Ş. iflas erteleme istedi. Temeli 22 yıl kadar önce atılan markanın yurtdışında da şubeleri bulunuyordu.

Şirketin iflas erteleme başvurusu Antalya 7. Ticaret Mahkemesi’nde görülüyor. Mahkeme şirkete İsmail Koca’yı geçici kayyum olarak atadı.

22 YILLIK GEÇMİŞİ VAR

Ahmet ve İbrahim Yıldırım’ın sahibi oldukları Galeri’a, Antalya’nın en önde gelen ayakkabı satış noktalarından biri olarak biliniyor.

Ayakkabıcılığı 1992’de 40 metrekarelik bir dükkanda başlayan Ahmet Yıldırım ve İbrahim Yıldırım zaman içinde işlerini büyüttü. Galeria'nın Antalya genelinde 9 şubesi bulunuyor. 

ANTALYA'NIN EN ÖNEMLİ AYAKKABICISI

Şirket yetkilileri, Antalya bölgesinin yüzde 34'üne kendilerinin ayakkabı sattıklarını açıklamıştı.

Galeri için, İstanbul, Konya, Manisa’da üretim atölyeleri bulunuyordu. Galeri’nın Moskova ve Moldova’da da mağazaları bulunuyordu.

100 MAĞAZALI ZİNCİR DE İFLAS ERTELEME İSTEDİ

Antalya'nın’nın alışveriş marketler zinciri GENPA da (Genyapı Mühendislik Hizmetleri İnşaat Gıda Turizm Ticaret ve Sanayi A.Ş.) kayyuma devredilmişti. Şirketin iflas erteleme davası sürüyor.

Kaynak: Haberler.Com / Ekonomi

Ahmet Yıldırım İsmail Koca Antalya Ekonomi Ekonomi Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (13)

SERDARvedatsrdr@hotmail.com:

EKONOMİMİZİN ÇOK İYİ YOLDA OLDUĞUNU GÖSTEREN BİR DURUM.!

Yanıtla823
coolmankutmankut_10@hotmail.com:

Yazik icim yandi allah kimse isini bozmasin kac kisi o is yerinden evine ekmek goturuyor du

Yanıtla320
BAWERsiyar@hotmail.com:

hiç duymadık hayırlı olsun iyi olmuş.

Yanıtla156
mustik2ipnesi@hotmail.com:

hiç duymadm giymedim giyende görmdm. Geçmiş olsun

Yanıtla118
Aksakalexportmetin@hotmail.com:

Deri adi altinda Plastik taban, Sunni deri 5 para etmez mallari bir cuval paraya satmaya kalkarsaniz.. Allahin adaleti bir gun tepenize vurur bu kadar basit.. Adi P.... ile baslayan cok unlu bir markanin cizmesini Konya magazasindan esime 4 yil once aldim hem ici hem disi paramparca oldu kisin 3 ay bile dayanmadi bahari gormedi.. Haram zikkim olsun aldiklari para..

Yanıtla016
saimsaim18@mynet.com:

o markanınCEOsu ihracatçılar meclisi BAŞKNI ve THY YÖNETİM KURULU ÜYESİ BÜYÜKEKŞİ

00
kemalkemalllant@hotmail.com:

ben antalyada yaşıyorum o işyerinden ekmek yiyen çalışanlar adına üzüldüm ama galeria da kendi kendine etti ne zaman gitsem fiyatlarına baksam diğer mağazalardan daha pahalı ve kalitesizdi birde basit oyunlarla müşterinin aklını çelmeye çalışması müşterininde bunu yememesi sonunu hazırlamış mesela : bir alana bir bedava diyor halbuki iki ayakkabı parası istiyor yani piyasada ki fiyatının iki katı etiket koyuyor diğerini bedavaymış gibi gösteriyor tabi bunuda insanlar yemiyor....

Yanıtla016
ibrahim ustaustaibrahim@gmail.com:

'Büyük indirim! Tüm ürünlerde etiketin yarısı' Aslında O, etiketin yarısı gerçek değerinin en az iki katı sayısı. Bu millet uyanmış. Yemezler.

Yanıtla013
yusufyusufaydemir07@hotmail.cim:

Byrası Antalya çünkü rekabetin kralı var burda.

Yanıtla07
abdullahbahtiyar_manas@hotmail.com:

Ben anlamam

Yanıtla34
Tüm 13 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title