Haberler

Kredi derecelendirme kuruluşlarıyla görüşen Bakan Şimşek'ten "kamu maliyesi" vurgusu

Güncelleme:
Abone Ol

ABD'de kredi derecelendirme kuruluşlarının üst düzey yöneticileri ile bir araya gelen Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek'in, ekonomi programındaki son gelişmelere değinirken özellikle kamu maliyesi alanındaki önceliklerine vurgu yaptığı öğrenildi. Toplantıya Merkez Bankası Başkanı Fatih Karahan da katıldı.

Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, 79. BM Genel Kurulu dolayısıyla bulunduğu New York'ta, uluslararası kredi derecelendirme kuruluşlarının üst düzey yetkilileri ile bir araya geldi.

ÜST DÜZEY YETKİLİLERLE GÖRÜŞTÜ

Edinilen bilgiye göre, New York temasları kapsamında yatırımcı toplantıları ve görüşmeleri gerçekleştiren Şimşek, temaslarının 3. gününde, Standard & Poor's (S&P) ve Moody's'in üst düzey yetkilileri ile görüştü.

Kredi derecelendirme kuruluşlarıyla görüşen Bakan Şimşek'ten 'kamu maliyesi' vurgusu

EKONOMİ PROGRAMINDAKİ SON DÖNEM GELİŞMELERİ KONUŞULDU

Toplantıya Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası (TCMB) Başkanı Fatih Karahan da katıldı. Toplantılarda Şimşek'in, ekonomi programındaki son dönem gelişmelerine, özellikle de kamu maliyesi alanındaki önceliklerine değindiği öğrenildi.

Kredi derecelendirme kuruluşlarıyla görüşen Bakan Şimşek'ten 'kamu maliyesi' vurgusu

Kaynak: AA / Ekonomi

Uluslararası İlişkiler Merkez Bankası Fatih Karahan Mehmet Şimşek New York Ekonomi Finans Kamu Uluslararası İlişkiler Finans Ekonomi Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (2)

murat dural:

Ne yaparsanız yapın saltanat bitmezse ekonomi düzelmez düzelmez düzelmez.....

Yanıtla43
Hakan Ucan:

Garibanın cebinden elinizi çekin

Yanıtla04
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title