Haberler

Bakan Şimşek: Ülkemizin Yatırım Çekme Potansiyeli Yüksek

Güncelleme:
Abone Ol

Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, ABD'deki toplantıların ardından Türkiye'nin güçlü ekonomisi ve stratejik konumuyla yüksek yatırım çekme potansiyeline sahip olduğunu vurguladı.

HAZİNE ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, "Güçlü, büyük, dinamik ekonomisi ve stratejik konumuyla ülkemizin yatırım çekme potansiyeli yüksektir" dedi.

Bakan Mehmet Şimşek, ABD'de gerçekleştirdiği ziyaretlerle ile ilgili sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, "ABD'deki yoğun ve verimli toplantılarımızı tamamlayarak yurda döndük. Görüşmelerimizde programımızın sonuçlarını ve önümüzdeki dönem yol haritamızı yatırımcılar ve uluslararası kuruluşlarla paylaştık. Güçlü, büyük, dinamik ekonomisi ve stratejik konumuyla ülkemizin yatırım çekme potansiyeli yüksektir. Bu potansiyele ulaşmak için program kazanımlarımızı kalıcı hale getirecek ve yatırım ortamını daha da iyileştirecek politikalarımızı kararlılıkla uygulamaya devam edeceğiz" dedi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Ekonomi

Uluslararası İlişkiler Mehmet Şimşek Politika Ekonomi Türkiye Finans Maliye Uluslararası İlişkiler Finans Politika Ekonomi Haberler

Bakmadan Geçme

1000
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title