Haberler

Bakanlık duyurdu! Bedelli askerlik ücretine zam geliyor

Güncelleme:
Abone Ol

Milli Savunma Bakanlığı, bedelli askerlik ücretine zam yapılacağını duyurdu. Bakanlık açıklamasına göre yeni ücret, 1 Temmuz itibarıyla memur aylık katsayısına göre güncellenecek. Şu an 182 bin 608 TL olan ücretin geçerli olacağı son tarih ise 28 Haziran.

Bedelli askerlik yapacakları ilgilendiren gelişme Milli Savunma Bakanlığı tarafından duyuruldu. Bakanlıktan yapılan açıklamada 182 bin 608 TL olan bedelli ücretinin 1 Temmuz 2024 tarihi itibarıyla memur aylık katsayısına göre güncelleneceği belirtildi.

28 HAZİRAN'A KADAR AYNI ÜCRET GEÇERLİ

Bakanlığın sosyal medya hesabı üzerinden yapılan paylaşımda "Bedelli Askerlik Başvurusu Yapacakların Dikkatine!" başlığıyla bedelli askerliğe başvuracakların şu an geçerli olan ücretten yararlanmaları için son başvuru tarihinin 28 Haziran 2024 olduğu vurgulandı.

Paylaşımda şu ifadeler yer aldı: "Bedelli askerlik hizmeti kapsamında geçerli olan bedel ve ek bedel tutarı Askeralma Kanunu gereğince 01 Temmuz 2024 tarihi itibarıyla memur aylık katsayısına göre güncellenecektir. Mevcut bedel tutarı üzerinden bedelli askerlik hizmetine müracaat etmek isteyen yükümlülerin 28 Haziran 2024 tarihine kadar müracaat ve ödeme işlemlerini tamamlamaları önem arz etmektedir."

Bakanlık duyurdu! Bedelli askerlik ücretlerine zam geliyor

Haberler.com / Selahattin Demirel - Ekonomi

Milli Savunma Bakanlığı Politika Ekonomi Finans Memur Zam Finans Politika Ekonomi Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (18)

murat dural:

hah 1000 000TL olsun Nasılsa Fakir Fukara nın oğlu paralı yapamıyor . Hiç bari zenginden alınsın hatta 2000 000 TL olsun.

Yanıtla15150
Hek Tor:

Çok iyimsersin be kardeş, o kesim için 2 milyonun lafı mı olur... Aslında zengin ve popüler(!) kişilerin çocukları doğar doğmaz kendilerine otomatikman çürük raporu verilmeli... verilmeli ki askerlik çağına geldiğinde ne kurumları uğraştırsınlar ne de medyaya düşsünler.

360
HOZKAN:

Bence vergi dilimine göre alınsın. Koç. Sabancı vs zenginlerden 50 milyon veya daha fazlası

544
Gerçekler Ağırdır:

Askerlik 1 ay olmalı fuzuli para harcanıyor Türk silahlı kuvvetlerinde gerekli olduğunda askere zorunlu bir şekilde zaten seferberlik devreye girecek o yüzden 1 ay askerlik olmalı.

Yanıtla5349
Baba Yabgu:

1 ayda ne öğreneceksin birader anca selam durmayı öğrenirsin en az 12 ay olmalı evet ordu olmalı ama her Türk asker doğar bir asker silah tutmayı ateş etmeyi basit harp taktiklerini öğrenecek Türkler her zaman eli tetikte olmalı etrafımız düşman dolu yarın ne olacağı belli olmaz bedelli kaldırılmalı parası olana yarıyor ayrıca askerlik yapanların sigortası yatırılmalı

2048
Baba Yabgu:

1 ayda ne öğreneceksin birader anca selam durmayı öğrenirsin en az 12 ay olmalı evet profesyonel ordu olmalı ama her Türk asker doğar bir asker silah tutmayı ateş etmeyi basit harp taktiklerini öğrenecek Türkler her zaman eli tetikte olmalı etrafımız düşman dolu yarın ne olacağı belli olmaz bedelli kaldırılmalı parası olana yarıyor ayrıca askerlik yapanların sigortası yatırılmalı

1515
murat:

Asker kacagiyim sayenizde kacak kalacam işiniz güçünüz zam

Yanıtla1227
JY:

BENDE

49
osman kara kara:

Askerliğide randt kapısına cevirdiniz helal olsun. ne diyordu bir zamanlar RTE "parası olan var parası olmayan var benim kenar köşe izbe yerlerdeki vatandaşım bu işe sıcak bakmıyor bu durumda benim bedelli askerliği getirmem mümkün değil" diyordu?

Yanıtla131
faruk merttürk:

Nerede bu paralar?

Yanıtla227
Tüm 18 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title