Haberler

Bakanlıktan o ailelere ödeme

Güncelleme:
Abone Ol

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, Sosyal Ekonomik Destek (SED) ödemesi ile ilgili bir duyuru yaptı. Ekim ayında toplam 1 milyar 63 milyonun ailelere verildiğini belirtti.

Sosyal ve Ekonomik Destek ödemelerinde ekim ayı rakamları belli oldu. Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, çocukların sosyal açıdan desteklenmesi ve eğitim giderlerinin karşılanması için bu ay toplam 1 milyar 63 milyon lira Sosyal ve Ekonomik Destek (SED) ödemesinin hesaplara yatırıldığını bildirdi.

Bakan Göktaş, çocuklara yönelik hizmetlere özel önem verdiklerini ve çocukların farklı ihtiyaçlarını gözeterek hizmetleri çeşitlendirdiklerini belirtti. SED ile çocukları, ailelerinin yanında ve sosyal çevresi içerisinde desteklediklerini ifade eden Göktaş, çocukların milli değerlere sahip, kendine güvenen, eğitimli ve sağlıklı birer fert olarak yetişmeleri için tüm gayretleriyle çalıştıklarını kaydetti.

Bakan Göktaş, aile odaklı sosyal hizmet modelleri ile çocukların öncelikli olarak aile şefkati ve sıcaklığıyla yetişebilmeleri için gayret gösterdiklerini vurgulayarak, "Çocukların sosyal açıdan desteklenmesi ve eğitim giderlerinin karşılanması için ekim ayına yönelik toplam 1 milyar 63 milyon lira tutarındaki SED ödemesini hesaplara yatırdık." açıklamasında bulundu.

Kaynak: Haberler.com / Ekonomi

Mahinur Özdemir Göktaş Ekonomi Yaşam Yaşam Ekonomi Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (9)

Tekin Avci:

İyi Afgan suriyeden başlamışsındır artık dagitmaya

Yanıtla543
Sihirbazın Çırağı:

Böyle bir kafa nedir ya ? Ülkenin zamanını ve insanların ömürlerini çaldıktan sonra bir kısmıyla iyilik mi yapıyorsunuz ? Sizin bu ödemenizle ancak kendinizi rahatlatırsınız başka da kimseye faydası olmaz. Allah'ımızın sizden hakkımızı alacağı gün bizim için daha hayırlıdır bu ödemelerle helalleşmeye yaklaşmamız bile haramdır.

Yanıtla528
Zübükzade:

Destek için birinci şart Parti üyeliğimi kim bunlar

Yanıtla626
Kenan Tepretoğlu:

7,2 milyon parti üyesi çeşitli adlarla maaş veya yardım almakta, çoğunun emin olun ihtiyacı bile yok sizden benden zengin belki, şu an bu sayı 15 milyona çıkarılacak deniyor, oyları düştü ya beslemeler alıştı ya, 30 yıl çalışıp emekli olana da verilen maaş ortada, bu ülkede bu iktidar döneminde hakedenler değil haketmeyenlere aktarılıyor tüm kaynaklar

Yanıtla127
harun yakar:

Sosyal bir devlet olmaktan ziyade devlet olmaktan çok uzaktayız, yardımlar yandaşlara yapılır, kara para aklayanlar dışarıda gezer,ülke çetelerle dolar, hükümet ve muhalefet ülkeyi soyar halk olarak oturur film izler gibi olup biteni izleriz.. son 40 yıldır karış karış satılan ülkenin, ceblerine kadar soyulan halkın neden sesi çıkmıyor ..

Yanıtla023
Dağıstan:

Yönetimim başarısı milyonlarca vatandaşa sosyal yardım ve sağlık hizmetleri vb . Bunlar hazır oy demek

Yanıtla218
Muharrem Güreli:

Emin olun sadece mültecilere yapıyorlar

Yanıtla112
Muslum Cam:

Aile ve sosyal hizmetler bakanlığı kadar boş gereksiz sırf bakana ve yandaşlarina para aksın diye bir kurum 1 milyar bilmem kaç para kime verdiniz yalancılar hepsi yalan uydurma kimseye yardım ettikleri yok o para kendi ceplerine gidiyor ben Kocaeli İzmit Yahya Kaptan Mahallesi nde oturuyorum burda hiç tanimassam 20 hane taniyorum durumu olmayan ihtiyaç sahibi hiç birine yardım yapmıyorlar başvuruyorlar hepsi red alıyor aksine zenginlere anlaşip 2 dairesi olan kişilere para aktarıp parayi yiyor

Yanıtla05
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title