Haberler

Başbakan Yardımcısı: Borsa İstanbul, Bankalar, ATM'ler, Kredi Kartları Sistemi Açık

Güncelleme:
Abone Ol

Başbakan Yardımcısı Nurettin Canikli, bankalar, ATM'ler, kredi kartları, internet bankacılığı ve EFT sisteminin açık olduğunu, her şeyin normal devam ettiğini söyledi.

Başbakan Yardımcısı Nurettin Canikli, Borsa İstanbul (BİST), bankalar, ATM'ler, kredi kartları sistemi, internet bankacılığı ve EFT sisteminin açık olduğunu, İstanbul Takas ve Saklama Bankası AŞ ile Merkezi Kayıt Kuruluşunun faaliyetlerine devam ettiğini belirterek, "Bütün sistemler açıktır, her şey normal olarak olağan seyrinde devam ediyor." ifadesini kullandı.

"HER ŞEY NORMAL ÇALIŞIYOR"

Başbakan Yardımcısı Canikli, yazılı açıklamasında, bankaların ve BİST'in normal çalışma düzeninde çalışmaya devam ettiğini bildirdi.

Nurettin Canikli, şunları kaydetti:

"SİSTEM DEVAM EDİYOR"

"Borsa ve Bankalarımız açıktır. İstanbul Takas ve Saklama Bankası AŞ., Merkezi Kayıt Kuruluşu faaliyetlerine devam ediyor. ATM'ler, kredi kartları sistemi, internet bankacılığı ve EFT sistemi açıktır ve normal faaliyetlerine devam ediyor. Kısacası bütün sistemler açıktır, her şey normal olarak olağan seyrinde devam ediyor."

Kaynak: AA / Ekonomi

İstanbul Takas ve Saklama Bankası Nurettin Canikli Borsa İstanbul Ekonomi Ekonomi Ekonomi Ekonomi Ekonomi Ekonomi Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (5)

Recep Atli:

Halka eziyet cektirip cebinizi doldurmak sizin kaniniza islemis. Sizden hersey beklenir. Ben Türkiyeyi hic bu kadar zor durumda görmemistim. Yaziklar olsun. Ülke soyguncularin ve zorbalarin elinden kurtarilamadi.

Yanıtla117
ALLAHIN ADALETİ TECELLİ EDER:

TÜRKİYE NE ZOR GÜNLER GÖRDÜ YAŞADI YA BİLMİYORSUN YA ARAŞTIRMIYORSUN HANGİ DARBE HUZUR GÜVEN İSTİKRAR GETİRMİŞ ASIL DARBE OLSAYDI ACABA KAÇ GÜN EVİNDEN ÇIKAMAYACAK EŞİN ÇOCUĞUN AİLEN PERİŞAN OLACAKTI İŞİN GARİBİ DARBEYİ YAPAN BELLİ DEĞİL YANİ DARBE OLSAYDI PERDE ARKASINDA SENİN KİMİN YÖNETTİĞİNİ DAHİ BİLMEYECEKTİN ALLAH KORUDU VERİLMİŞ SADAKAMIZ VARMIŞ SON OLARAKTA ŞUNU SÖYLEYEYİM KİM OLURSA OLSUN HALK İSTEMEDİĞİ HÜKÜMETİ BAŞTA TUTMAZ

27
BALIK AYHAN:

Açık mı, hayret, nasıl olur. . . Ulen tabi açık olacak ortada fol yok yumurta yok

Yanıtla33
.....:

Niye kapansın . Terör saldırısında kapanirmida. Bu kadar fazla abartılı olmasının sebebi nedir. Fazla korkulmadımı.

Yanıtla03
hatay:

ney savaşmı çıktı aman allah korusun hemen gidip ekmek alayım allah rahmet eylesin adile naşit teyzemize

Yanıtla00
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title