Haberler

Beypazarı Ziraat Odası Başkanı: Mazot desteği başvuruları devam ediyor

Güncelleme:
Abone Ol

Beypazarı Ziraat Odası Başkanı Mustafa Ateş, çiftçilere yönelik mazot desteği başvurularının devam ettiğini bildirdi. Ankara Büyükşehir Belediyesi tarafından üreten çiftçilere yönelik yapılan destekleme programı kapsamında, başvuru yapan çiftçilere en az 5, en fazla 20 dekar üzerinden destekleme yapılacağı belirtildi.

Beypazarı Ziraat Odası Başkanı Mustafa Ateş, çiftçilere yönelik mazot desteği başvurularının devam ettiğini bildirdi.

Ateş, Ankara Büyükşehir Belediyesinin üreten çiftçilere yönelik 2024 yılı güz dönemi mazot desteği kapsamında, traktör ruhsatı ve çiftçi kayıt belgesi olan üreticilerin desteklenmesini sürdüğünü belirtti.

Başvuru yapan çiftçilere en az 5, en fazla 20 dekar üzerinden destekleme yapılacağını ifade eden Ateş, şartları taşıyan çiftçilerin "baskenttarim.ankara.bel.tr" adresinden 15 Eylül'e kadar kayıt yaptırmaları gerektiğini kaydetti.

Kaynak: AA / Ekonomi

Ankara Büyükşehir Belediyesi Mustafa Ateş Çiftçilik Beypazarı Ekonomi Güncel ankara Tarım Çiftçilik Tarım Ekonomi Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

1000
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title