Haberler

Borsa İstanbul'da Deprem! Yeni Başkan Himmet Karadağ

Güncelleme:
Abone Ol

Borsa İstanbul'da Başkan ve Genel Müdürle birlikte çok sayıda yönetim kurulu üyesi görevden alındı. Borsa İstanbul'un yeni Başkanı Himmet Karadağ oldu.

Sermaye piyasalarında dün Takasbank yönetiminde yapılan operasyon sonrasında bugün de Borsa İstanbul'un (BİST) 3. Olağan Genel Kurul toplantısı hareketli geçti. Genel Kurulda Borsa İstanbul'un Yönetim Kurulu Başkanı ve Genel Müdürü de dahil olmak üzere yönetim kurulundan çok sayıda üye görevden alındı.

YENİ BAŞKAN HİKMET KARADAĞ OLDU

Borsa İstanbul'un yeni Başkanı Sermaye Piyasası Kurulu Üyesi Himmet Karadağ oldu. BİST'in genel müdürlüğüne ise İstanbul Altın Borsası'nın eski başkanı Osman Saraç getirildi.

Kaynak: Haberler.com / Ekonomi

Borsa İstanbul Karadağ Ekonomi Ekonomi Ekonomi Ekonomi Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (70)

realist:

yıkılsın AKP :)

Yanıtla1724
sen:

sende altında kalırsın inşallah. . .

44
SALİHLİLİLİ:

EVET DIIZZOLARDA YARGILANSIN AMMA. . .

12
CİZRE SUR İDİL DERİK SİLOPİ VARTO SİLVAN:

CİZRE SUR İDİL DERİK SİLOPİ VARTO SİLVAN DA BİR ZAMANLAR BÖBÜRLENİYORDU BURALAR NASIL DÜŞTÜYSE NUSAYBİN DE ÖYLE DÜŞECEKTİR PKKNIN EN ÇOK GÜVENDİĞİ KALE NUSAYBİN KARŞISINDA KAMIŞLI VAR ORDAN DESTEK ALIYOR NUSAYBİN YENİLDİĞİNDE SADECE DÜŞMEKLE KALAMIYCAK EMPERYALİST GÜÇLER DE YENİLECEK SON ÇIRPINIŞLARI ALLAH DEVLETİMİZE ORDUMUZA ZEVAL VERMESİN

Yanıtla437
EROL DAŞŞŞŞ:

YAKLAŞ BİŞİ DİYECEM ''GİT UZUNA SÖYLE O BU DÜNYA GÖZÜYLE BAŞKANLIĞI GÖRMEYECEK ''YUHAHAHAHAHAHAH YAŞASIN KÖTÜLÜK

96
ONE MINUTE:

AKP NİN SON KULLANMA TARİHİ GEÇMİŞTİR

Yanıtla1624
cinae-şebeke:

3 tarafı denizle 4 tarafı hain ile olan ülkemize ALLAH yardımlarını esirgemesin bu soysuzların oyunları her daim boşa çıksın ALLAH recep tayip erdoğan a uzun ömürler versin versinki karşısındaki kafirler dize gelsin. . . .

Yanıtla1615
kerim:

bu deprem ekonomik olarak zaten batmış olan vatandaşın yanında şu ana dek tuzu kuru olan finans dünyasını da batırır

Yanıtla226
ONE MINUTE:

bir deprem de akp de olsa fena olmaz herhalde

Yanıtla1014
HADİ ADANALI:

AYNEN KATILIYORUM. . . GEMİ SU ALMAYA BAŞLADI, BAŞBAKAN GÖLGE VE FAZLA TEORİK . . NUTUKLARI FAZLA FELLSEFİ, İCRATI YAPAN ERDOĞANCILAR. .

35
Tüm 70 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title