Haberler

Brezilya'dan ithal edilen 27 bin angus dev gemiyle Türkiye'ye getirildi

Güncelleme:
Abone Ol

Son dönemde iyiden iyiye artan fiyatlar nedeniyle vatandaş kırmızı ete ulaşmakta zorlanırken, Türkiye'nin et ihtiyacını karşılamak için Brezilya'dan 27 bin angus cinsi sığır ithal edildi. Angusları taşıyan 201 metre uzunluğundaki Panama bayraklı geminin yanaşmasıyla, İskenderun ilçe merkezinde kötü koku oluştu.

Türkiye'nin et ihtiyacını karşılamak için Brezilya'dan ithal edilen 27 bin angus cinsi sığır, Panama bayraklı 'NADA' gemisiyle İskenderun'a getirildi.

İLÇE MERKEZİNDE KÖTÜ KOKU OLUŞTU

Günlerdir deniz yolculuğunda olan Panama bayraklı 'NADA' adlı gemi, İskenderun Limak Port'a yanaştı. 27 bin angus cinsi sığırın yüklü olduğu 201 metre uzunluğunda 32 metre genişliğindeki geminin yanaşmasıyla, ilçe merkezinde kötü koku oluştu.

VETERİNERLER SAĞLIK KONTROLÜNDEN GEÇİRECEK

İthal olarak getirilen sığırların, veterinerler tarafından sağlık kontrolünden geçirildikten sonra gemiden indirileceği kaydedildi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Ekonomi

İskenderun Brezilya Türkiye Panama Dünya Ekonomi Haberler

Bakmadan Geçme

Safiye Soyman'ın oğlu öldü mü? Safiye Soyman'ın oğlu (Harun) kaç yaşında, neden öldü? Esra Erol'da yeni sezon ne zaman başlıyor? Esra Erol'da hangi gün başlayacak? Cumartesi bankalar açık mı? 27 Temmuz Cumartesi bankalar çalışıyor mu? Cumartesi kargolar açık mı? Cumartesi günü kargolar çalışıyor mu? Cumartesi MNG, Aras, Yurtiçi, PTT, Trendyol Express çalışıyor mu, açık mı? BUGÜN HANGİ MAÇLAR VAR? 27 Temmuz günü maç var mı, hangi kanaldan yayınlanıyor, şifresiz mi? 27 TEMMUZ TV YAYIN AKIŞI || Bugün televizyonda neler var? KANAL D, SHOW TV, ATV, TV8, NOW, TRT1 Salih Yıldız kimdir? Salih Yıldız yarı finale yükseldi mi? Salahsun Hekimoğlu kimdir? Salahsun Hekimoğlu öldü mü, neden öldü? Türkiye'nin 2024 Paris Olimpiyat kıyafetlerini kim tasarladı? Türk sporcuların Olimpiyat kıyafetlerini kim, hangi tasarımcı yaptı? Kadir Ezildi'nin babası kim? Babası sosyal medya hesabından isyan etti! Milli boksör Tuğrulhan Erdemir, yasaklı madde kullanımı gerekçesiyle Paris 2024'te yarışamayacak! Tuğrulhan Erdemir yarışmayacak mı? Gençlerbirliği- Beşiktaş maçı ne zaman? Gençlerbirliği- Beşiktaş maçı saat kaçta, nerede? Galatasaray- Parma maçı ne zaman? Galatasaray- Parma hazırlık maçı saat kaçta, nerede? ALES/2 NE ZAMAN? ALES/2 kaç dakika sürecek, saat kaçta başlayacak? ALES sınav giriş belgesi nasıl alınır? MasterChef Türkiye 2024'te ana kadroya giren 13. yarışmacı kim oldu? MasterChef kim kazandı?
1000

Yorumlar (114)

ALİ AKBAŞ:

Birezilyadan koca gemi ile Angus getirince ye kadar kendi ülkemizin çiftçisine desdek olun

Yanıtla2441K
Mehmet Gazanfer:

Türkiyedeki çiftçiler çalışmadan para peşinde ben batan çiftçi görmedim ama apartman dikeni çok gördüm

676745
Buz küpü:

GEREKEN DESTEĞİ CİFTÇİYE VERSELERDİ İTHAL HİÇ BİR ŞEY TÜRKİYEMİZE SOKAMAZLARDI

322641
Spartacüs MartinLuther:

Onlar ancak köstek olur.

156668
Mehmet ŞaFaK:

ülkede millet rahata alışmış, cofcilikle kim ugrasacak

226551
Ali Tokgöz:

Destekmi.hertürlü destek veriliyor.Ama hayvancılık yapacak ... yok malesef.Kıymanın kilosu 500 olmuş hala kazanamıyoruz diyolarsa.ne diyeyim.

407196
Nuri Aga:

Mehmet Gazanfer sen çok boş konuşuyorsun Benim babam 50 yıllık çiftçiydi.hayvancılık dahil helalinden yaptı hemde. Aldığı 2 1 daire.O da şu krizden önce. 105 bin TL. Onu aldı 3 gün içinde yatmadı vefat etti. Sen ne diyorsun?

37402
ahmet :

çiftçiye destek ile olacak şey değil bu, çiftçiye verilecek para yine aracılara gidecek, en çok kazanan zaten aracılar. Ayrıca "taşıma suyla değirmen dönmez", Türkiyede üretilen etlik hayvanlar Fabrikalardan yani yapay yem ile besleniyor. fiyatların yüksek olmasının asıl sebebi bu. brezilya gibi ülkelerde ise bu hayvanlar uçsuz bucaksız meralarda nerdeyse bedavaya besleniyor.. meralarda yapılaşma yasak ve meralara yemlik bitki ekiliyor.

21322
Servet BÖLÜK:

Mehmet şafak tarım bakanlığı desteğini ancak sen yap faturalandır. Bana başvuruda bulun destek olayım diyor. Bende zaten 10 miyom TL olsa yaptırırım. Desteğe ihtiyacım olmaz. Bu sadece zengin yesin, fakir hizmet etsin politikası. Kimse kimseyi kandırmasın!!!

31125
MÜCAHİT:

abi boş konuşmayın bu devirde kim hayvancılık yapar insanlar köyde yaşamak istemiyor şuan dedeler neneler kaldı bu işi yapan 10 15 sene sonra tamamen yok olacak türkiyede hayvancılık

745
Tüm 114 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title