Haberler

Bu kez indirim değil zam! Akaryakıt fiyatları yine değişiyor

Güncelleme:
Abone Ol

Bu gece yarısından itibaren benzin fiyatlarına 85 kuruşluk bir zam yapılması bekleniyor. Yapılacak zam sonrası benzinin litre fiyatı 44 TL'yi geçecek.

Brent petrol fiyatlarındaki dalgalanmalar ve döviz kurlarındaki değişimler, yakıt fiyatlarını etkilemeye devam ediyor. Bu gece yarısından itibaren geçerli olmak üzere, benzin fiyatlarına 85 kuruşluk bir zam yapılması bekleniyor.

1 LİRA 73 KURUŞ İNDİRİM YAPILMIŞTI

Son olarak benzine 1 lira 73 kuruş indirim yapılmıştı. Art arta gelen zamlar araç sahiplerinin ceplerini zorlarken motorin fiyatlarında ise herhangi bir değişiklik beklenmiyor.

14 AĞUSTOS GÜNCEL AKARYAKIT FİYATLARI:

İSTANBUL AVRUPA YAKASI

  • Benzin: 43.61 TL
  • Motorin: 43.74 TL
  • LPG: 22.94 TL

İSTANBUL ANADOLU YAKASI

  • Benzin: 43.49 TL
  • Motorin: 43.67 TL
  • LPG: 22.39 TL

ANKARA

  • Benzin: 44.10 TL
  • Motorin: 44.28 TL
  • LPG: 22.94 TL

İZMİR

  • Benzin: 44.51 TL
  • Motorin: 44.76 TL
  • LPG: 22.64 TL

14 Mayıs seçimleri öncesi benzin litre fiyatı 19,76, motorin litre fiyatı da 18,58 liradan satılıyordu. Seçimlerden bugüne kadar benzine yaklaşık 24 lira, motorine ise yaklaşık 25 lira zam geldi.

AKARYAKIT FİYATLARI NEDEN DEĞİŞİYOR?

Akaryakıt fiyatları, uluslararası petrol fiyatlarındaki dalgalanmalar, döviz kurlarındaki değişiklikler ve vergiler gibi birçok faktörden etkileniyor. Bu nedenle benzin ve motorin fiyatları sık sık değişiklik gösterebiliyor.

Kaynak: Haberler.com / Ekonomi

Ekonomi Enerji Finans Zam Enerji Finans Ekonomi Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (26)

Ahmet AKGÜL:

Dünya sizlerin, ahirette bizim olsun. gözünüzü toprak doyuracak.

Yanıtla11131
ALİCAN:

Haklarını yedirenlerin ahirette iyi olacağını nereden biliyorsunuz. Ahirette : kulum biz size akıl fikir verdik niye hakkınızı yedirdiniz demezler mi. Beceriksizliğimizi dini duygularla kapatmak acizliktir.

03
Muzaffer Akın:

Öbür tarafta yerinmi garanti niye hep onların olacak dünya

03
Akıl:

Kuruşla iniyor, lirayla biniyor..

Yanıtla6115
sade vatandaş:

verdikleri oylarla getirdikleri noktada bir ulus, bir halk ancak layık oldukları gibi yönetilirler fiyatların mehter takımı gibi gittiği bir ülkede ekonomiden istikrardan bahsedilemez adaletsizlik,yolsuzluk, hesap vermemezlik hesap sormamazlık,soramazlık herhangi bir ülkenin başına gelebilecek en büyük felakettir o ülkede istikrar değil anca halkı çöplerde yiyecek arar

Yanıtla690
sdsfs dfsa:

Kardeş söylemlerinde haklısın lakin ülke Müslüman bir ülke ama muhalefet Müslümanlara göre değil avrupalı dinden uzak insanları temsil eder olunca insanlar aç kalırız ama dinden uzakları başa getirmeyiz diyor... Olan bu adama gibi gerçek İslama insana hizmet edecek adam olsa keşke vatandaşa ona oy verse

11
ALİ Yeşilçam:

alın bunu da :)

00
Göker Deveci:

Ver Mehteriiii

Yanıtla558
mehmet zeki çifçi:

çok iyi oluyor. Bir millet sorgusuz sualsiz bir adama taparsa sonu budur. uluslar kaderini değil seçimlerini yasarlar

Yanıtla751
ismail bey :

Avrupada gün içinde bile zam yapılır, hiç bir yerde haber yapılmaz. Devlet eleştirilemez....

40
Tüm 26 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title