Haberler

Bu pazar berberlerde başladı, haftaya kuaförlere geliyor! Kapatma kararı gelin ve damatları kızdırdı

Güncelleme:
Abone Ol

Ticaret Bakanlığı'nın aldığı berber, kuaför ve güzellik salonlarının haftanın bir günü kapalı olması kararı dün itibarıyla berberlerde resmen uygulanmaya başlanırken, gelecek haftadan itibaren pazar günleri kuaförler de hizmet vermeyecek. Gelin ve damatların yanı sıra esnafın da büyük tepkisini çeken kararla ilgili konuşan Kuaförler Derneği Başkanı Sabit Akkaya "Neden pazar günü? Haftanın ölü günü olan pazartesi günü yapsınlar" dedi.

Ticaret Bakanlığı aldığı kararla berber, kuaför ve güzellik salonlarına haftanın bir günü kapalı olma zorunluluğu getirmişti. Yapılan anket sonucu kapalı olacak gün pazar olarak seçilirken çıkan karar gelin ve damatlar kadar esnafı da mutsuz etti.

UYGULAMA HAFTAYA KUAFÖRLERE GELİYOR

Düğün ve etkinliklerin en yoğun gerçekleştiği pazar günü için çıkan kapatma kararı dün itibarıyla berberlerde uygulanmaya başlanırken haftaya ise kuaförlere gelecek.

"HAFTANIN ÖLÜ GÜNÜ OLAN PAZARTESİ YAPILSIN"

Gelin ve damatları olduğu kadar esnafı da üzen kararla ilgili Show Haber'e konuşan Kuaförler Derneği Başkanı Sabit Akkaya "Neden pazar günü? Haftanın ölü günü olan pazartesi günü yapsınlar" ifadelerini kullandı.

GELİNLER KARA KARA DÜŞÜNMEYE BAŞLADI

Düğün hazırlığındaki çiftlerin de büyük tepkisine neden olan Ticaret Bakanlığı hamlesinin ardından damatlar düğünden bir gün öncesine randevu alırken, gelinler ise düğün öncesinde ne yapacaklarını kara kara düşünmeye başladı.

Erdem Aksoy
Haberler.com - Ekonomi

Ticaret Bakanlığı Politika Ekonomi Güncel Kuaför Pazar Politika Ekonomi Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (59)

Orhan D:

Evlere hizmet verilmeye başlanacak. Rezillik almış başını gidiyor.

Yanıtla17250
Netherill:

zaten yeni gelinlerin alayı ya otele çağırıyor ya eve çağırıyor kuaföre giden gelin sayısı çok azaldı.

10660
Bay Bay:

Netherill:Herkes ultra zengin zaten. Düğünü normal yerde yaptı da otele çağırması kaldı. Normal vatandaşdan bahsediyoruz Alooooo. Parise gidip evlenenlerden değil.

699
Selahattin Aslan:

Karışmayın esnafa

Yanıtla25146
ali öz:

Hristiyanlara uyum sağlamak için mi pazar günü sizin derdiniz ney

Yanıtla43116
levent tugcu:

Ozaman maaşını da her ay bir sonraki hafta al.

4019
Marko Apostolidis:

hristiyanlar evlenirken yüzük takıyor bizdemi takmayalım? onların dini islamdan önce geldi... dinlerin müşterek yanı var... sela okumak sadece trde var, yani islama eklendi, hemde o kadar çok olmadı ekleneli.... pazar günü kapalı olmak yanlış... pazartesi en uygun...

810
O Z:

Levent bir hafta önce de olur.

112
druen:

saçma sapan bir şekilde niye oturmuş düzenleri bozmak için ugrasıyor bu hükümet.

Yanıtla1293
ARSLANOĞLU Hakan:

Akşam saat 22' den sonra alkol satmakta yasaktı. Tekel bayileri o saatten sonra telefonla alınan siparişleri adrese götürüp teslim ederdi. Kuaförlerde pazar günleri özel müşterilerinin evlerine giderler.

Yanıtla1061
Tüm 59 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title