Haberler

Çin'in En Zengin Adamı Bir Günde 3,6 Milyar Dolar Kaybetti

Güncelleme:
Abone Ol

Asya'nın en zengin adamı Wang Jianlin Çin piyasasındaki çöküş nedeniyle bir günde 3,6 milyar dolar kaybetti.

Tribün de Geneve gazetesinin haberine göre Çin'in en zengin adamı olan Wang Jianlin, bir günde rekor zarar ederek, 3,6 milyar dolar kaybetti. Gazete, Dalian Wanda'nın da servetinin yüzde 10'unu kaybettiğini yazdı.

ÇİN BORSASI YERLERDE

Çin borsası 2007 yılından bu yana ilk kez büyük bir kayıp yaşayarak, yüzde 8,49 düşüş yaşadı. Borsa bugün ise yüzde 7,63 düştü.

Kaynak: Haberler.Com / Ekonomi

Çin Halk Cumhuriyeti Wang Jianlin Ekonomi Ekonomi Ekonomi Ekonomi Dünya Dünya Ekonomi Ekonomi Ekonomi Ekonomi Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (6)

V:

adamın malı mülkü azalmıyor sadece sahip olduklarının değeri düşüyor. Bu gün düşer yarın çıkar.

Yanıtla07
bug:

o arsayı alcaktı zamanında smdiye katlamıştı . . .

Yanıtla15
ilh:

ey çin bilmiyor musun? önce türkistanda müslümanlara zülum yaptınız oldu mu? niye ders almadınız sonra çin finans krizler oldu!!! niye ders almamakta inat ettiniz ağlayın ağlayın ağlayın çin imdat demek hakkı yoktur. yuh çine yuh çine yüce allah çini kahretsin müslümanlara mutlu barış getirsin inşaallah.

Yanıtla23
asik:

umrunda deyil. onun daha yüzlercesi vardir

Yanıtla02
kayserili:

kaybedilen bir şey yok. . kaydi para. . . gerçek olmayan sanal para. . . . . yani altın 100 TL , altın 110 TL oldu diyelim. . . 10 TL kazandın. . . . tekrar 100 Tl düştü. . . ne kaybettin ne kazandın. . . . bu da onun gibi bir şey . . . .

Yanıtla02
i.aMobil-ANDROID:

bunların borsası da cakma

Yanıtla01
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title