Haberler

Erdoğan CHP'li belediyelere resti çekti: Bakanlığımız borçların tahsiline başlayacak

Güncelleme:
Abone Ol

AK Parti'nin grup toplantısında konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, CHP'li belediyelere seslenerek "Belediyelerin borçlarıyla ilgili Hazine ve Maliye Bakanlığımız kaynağında bu borçların tahsiline başlayacaktır. Öyle 25 kuruşa simit yok" dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, AK Parti grup toplantısında gündemdeki konulara ilişkin değerlendirmelerde bulundu. Emekliler için zam çağrısı yapan muhalefeti belediyelerdeki borçlar üzerinden eleştiren Cumhurbaşkanı Erdoğan sert ifadeler kullandı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan "Buradan Sayın CHP Genel Başkanı'na şunu söylemek isterim dürüst siyaset verilen sözlerin arkasında durmayı gerektirir. Gücünüz yetiyorsa belediye başkanlarına söyleyin bedava yapacağız diyerek milletten oy istedikleri ancak 3 ayda 3-4 kez zam yaptıkları hizmetlerin fiyatlarını düşürsünler.

"ÖYLE 25 KURUŞA SİMİT YOK"

Emeklilere faydanız dokunsun istiyorsanız talimat verin, belediyeleriniz Sosyal Güvenlik Kurumu'na olan birikmiş borçlarını ödesin. Meydanlarda oy verene bedava traktör vereceğiz demek kolaydır zor olan sözünün eri olmaktır. Hazine ve Maliye Bakanlığımız belediyelerin borçlarının kaynağında tahsiline başlayacak. Milletin varlığını değişik yerlerde harcamaya müsaade yok. Öyle 25 kuruşa simit yok" dedi.

Erdem Aksoy
Haberler.com - Ekonomi

AK Parti Politika Ekonomi Maliye Güncel Simit Politika Ekonomi Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (94)

Mehmet Uçar:

tamam hangi dönemde ne borcu yapildiysa o dönem belediye başkanlarından tahsil edilsin :) millete bu kadar yüklenmenin maksatı ne?

Yanıtla1121K
YalancıSavar:

Geçen dönem de bir çok belediye GES yaptı. CHP li beldiyeler de konser heykel yaptı. Antalya bşb ak partideyken çöpten elktrik üretme tesisi yaptı. chp li başkan suya yüzde 446 zam yaptı

840408
Ahmet :

Heykel yapan parayi oder

408478
Doğuş:

Sarayın mazotu bitmiş

135621
Nuri Aga:

O borçların çoğu kendi belediyelerinden devir...

113571
Salih Kandıralı:

Simidi 25 kuruştan 10 TL ye çıkaranları sekelim mi?

59606
suleyman altıntaş:

Cengiz holding başta olmak üzere yandaş şirketlerin borçlarını neden sıfıladın. Madem hazine bakanlığına para lazım, git borçlarını sildiğin holdinglerden, şirketlerden tahsil et.

Yanıtla1071K
CAN Işık:

Zaten bunlar başında o saydıklarının

16195
Kerim AYDOĞAN:

Parasız kalmış yine

Yanıtla103817
Metehan Eryilmaz:

Haklı 25 kurula simit yok. 10 liraya da simit yok. Simit 12.5 tl olmuş. Yaparsa reis yapar.

35496
Tüm 94 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title