Haberler

Cumhurbaşkanı Erdoğan New York'ta! Hafize Gaye Erkan da karşılayanlar arasında yer aldı

Güncelleme:
Abone Ol

Cumhurbaşkanı Erdoğan, BM Zirvesi için gittiği ABD'nin New York şehrinde Türkevi'ni de ziyaret etti. Türkevi'nin önünde Erdoğan'ı karşılayanlar arasında, şubat ayında görevinden istifa eden Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası'nın ilk kadın başkanı olan Hafize Gaye Erkan'ın da yer alması dikkat çekti.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Birleşmiş Milletler (BM) 79'uncu Genel Kurulu'na katılmak ve çeşitli temaslarda bulunmak üzere ABD'nin New York şehrine gitti. Erdoğan, eşi Emine Erdoğan ile beraber Türkevi'ni de ziyaret etti.

TÜRKEVİ'NDE ERDOĞAN'I KARŞILAYANLAR ARASINDA HAFİZE GAYE ERKAN DA YER ALDI

Türkevi'nin önünde Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı büyük bir kalabalık karşıladı. Erdoğan'ı karşılayanlar arasında eski Merkez Bankası Başkanı Hafize Gaye Erkan'ın da yer alması dikkatlerden kaçmadı.

MERKEZ BANKASI'NIN İLK KADIN BAŞKANIYDI

Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası'nın ilk kadın başkanı olan Hafize Gaye Erkan şubat ayının başında görevinden istifa etmişti. Yerine ise yardımcısı Fatih Karahan atanmıştı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan New York'ta! Hafize Gaye Erkan da karşılayanlar arasında yer aldı

ERDOĞAN'IN YENİ GÖREV VAADİNDE BULUNDUĞU İDDİA EDİLMİŞTİ

Hatırlanacağı üzere Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın veda buluşmasında Hafize Gaye Erkan'a "Seçim sonrasını bekle" diyerek 31 Mart'ın akabinde yeni bir görev vereceğine dair vaatte bulunduğu öne sürülmüştü.

Haberler.com / Turan Yiğittekin - Ekonomi

Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası Recep Tayyip Erdoğan Hafize Gaye Erkan Hafize Gaye Erkan Merkez Bankası Merkez Bankası Gaye Erkan New York New York Ekonomi Türkevi Dünya Dünya Ekonomi Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (20)

Elif Güzel:

Allah ne kadar çirkin yapmış Beytülmal'a dokunan şeytan gibi oluyor daha dünyada bu çirkinlik birde ebedi Cehenneme gidince düşünsünler kul hakkı yemeyi

Yanıtla39100
Anty-Partizan:

Birbirlerini Bulmuslar..85 Milyon ve Guzel Ulkemiz Gene Bakalim Hangi Menfaatlerin Pazarlik Unsuru Olacak..Gidis-Gelis Masraflarini Karsilayacak mi Gorecegiz..

Yanıtla3988
sade vatandaş:

Allah bu milletin devletin parasını ...hakkı olmadığı halde alandan buna sebep olanlardan... çıkarsın

Yanıtla982
Barış O. B.:

Ablak kadın

Yanıtla2051
Benekonomistim:

Şurda merkez bankasından chpden biri new yorkta bulunsa işte amerikanın uşağı derler ama kendinden biri bulununca laf söz olmuyor nedense bu kadın geçtiğinden beri türk parası çok değer kaybetti.

Yanıtla1354
İbrahim Kızılaslan:

Tövbe estağfurullah

Yanıtla737
VEFA:

Size bağlanan umutları nasıl da hoyratça tüketmişsiniz. Kimsede şevk, heyecan kalmamış. Ha insanların umudunu kırmışsınız, ha kolunu bacağını. Pek de farkı yok!...

Yanıtla638
Doğuş:

Biz önden koşarak gidelim seni orada karşılayalım. ;)))

Yanıtla326
Murat saritas:

NE demezsin degilmi Sizin yüzünüzden nur akıyor baksana

Yanıtla415
english teacher:

Tovbe bismilllahh affet yarabbi

Yanıtla411
Tüm 20 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title