Haberler

Destek Menkul'de Önemli Atama

Abone Ol

Türkiye sermaye piyasalarının köklü kuruluşlarından biri olan Destek Menkul Değerler önemli sorumluluklar üstlenmeye devam ediyor.

Türkiye sermaye piyasalarının köklü kuruluşlarından biri olan Destek Menkul Değerler önemli sorumluluklar üstlenmeye devam ediyor. Destek Menkul'de geçekleşen atama ile 2014 yılından bugüne stratejist olarak görev yapan Ahmet Mergen Genel Müdür Yardımcılığı görevine atandı.

Profesyonel iş hayatına 1991 yılında yatırım danışmanı olarak başlayan ve 24 yıldır farklı görevlerde sorumluluk üstlenen Ahmet Mergen, 2008 yılından bu yana stratejist olarak görev yaptı. Galatasaray Lisesi'nde lise eğitimini tamamlamasının ardından 1975 yılında Boğaziçi Üniversitesi Makine Mühendisliği Bölümünden mezun olan Ahmet Mergen, 1984 yılında California LongBeach Üniversitesi'nden Yüksek Makine Mühendisliği derecesini ve Los Angeles West Coast Üniversitesinden Yüksek Yöneticilik derecesini aldı. 1991 yılında Türkiye'ye dönen Mergen, portföy yönetimi, yatırım fonu yöneticiliği, aracı kurum şube müdürlüğü ve stratejist pozisyonlarında görev almanın yanında, yazılı ve görsel medyada para piyasaları ve borsa üstüne teknik analize dayalı yorumlar yapmaya devam etmektedir.

Son olarak Destek Menkul Değerler'de Genel Müdür Yardımcılığı görevini üstlenen ve teknik analiz konusunda "Grafiklerle Borsa - Teknik Analiz, Kurtlarla Tango - Süper Teknik Analiz, Kurt Kapanı, Fibonacci, Mumların Gizemi, İchimoku Bulutu" olmak üzere 6 kitabı bulunan Mergen, piyasalar hakkındaki görüşlerini görsel ve yazılı medyada yaptığı yorumlar ile paylaşıyor. Destek Menkul'ün hayata geçirdiği sosyal sorumluluk projesi kapsamında 7 kitaptan oluşan Finansal Okur Yazarlık Yayınlarında katkısı bulunan Mergen, "Destek-Direnç Ne Ola ki?" isimli kitabıyla beğenildi. İngilizce ve Fransızca bilen Ahmet Mergen evli ve bir çocuk babasıdır.

Destek Menkul Değerler, yaklaşık 25 yıldır finans piyasalarında faaliyet gösteren Türkiye sermaye piyasalarının köklü kuruluşlarından biri olarak biliniyor. - İSTANBUL

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Ekonomi

Ahmet Mergen Galatasaray Türkiye Ekonomi Ekonomi Haberler

Bakmadan Geçme

1000
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title