Haberler

Doğu Karadeniz'deki Fırtına Balıkçılara Zarar Veriyor

Güncelleme:
Abone Ol

Son günlerde Doğu Karadeniz'de etkili olan fırtına nedeniyle balıkçılar denize açılamıyor ve bu durum balık tezgahlarındaki arzı olumsuz etkiliyor. Trabzon Toptancı Balık Hali'ne gelen palamut miktarı geçen haftalara göre dramatik bir şekilde azaldı.

Doğu Karadeniz'de son günlerde etkili olan fırtına ve buna bağlı olarak denizde oluşan şiddetli dalgalar özellikle balıkçıları olumsuz etkiliyor.

Olumsuz hava şartları yüzünden denize açılamayan tekneler farklı limanlara demir atarak bekleyişini sürdürürken, bu durum balık tezgahlarına olumsuz yansıyor. Geçtiğimiz haftalarda Trabzon Toptancı Balık Hali'ne binlerce kasa palamut gelirken, bugünlerde bu rakam önemli ölçüde azalarak 150 kasaya kadar geriledi. - TRABZON

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Ekonomi

Doğu Karadeniz Yerel Haberler Hava Durumu Balıkçılık Denizcilik Ekonomi Fırtına Fırtına trabzon Yaşam Balıkçılık Denizcilik Hava Durumu Yerel Haberler Yaşam Ekonomi Haberler

Bakmadan Geçme

1000
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title