Haberler

Doların rekor artışı sonrası Özgür Demirtaş'tan çağrı: Bırakın ilk anda bi 25'e gitsin, sonra oturup problemi çözün

Güncelleme:
Abone Ol

Seçim sonrasından bugüne kadar yüzde 17'lik bir artış gösteren ve şu dakikalarda 23,40 TL seviyelerinden işlem gören dolar/TL'de yaşanan gelişmeleri değerlendiren ekonomist Özgür Demirtaş dikkat çeken ifadeler kullandı. Dolar'ın baskılanmasının büyük bir hata olduğunu ifade eden Demirtaş, "Bırakın ilk anda bi 25'e gitsin. Sonra da neden bunların olduğunun muhakemesini doğru yapıp problem çözülsün" dedi.

28 Mayıs Pazar günü yapılan Cumhurbaşkanlığı 2. tur seçimlerinin ardından yükselişe geçen dolar/TL, bugüne kadar yüzde 17'lik artış gösterdi.

EKONOMİ KURMAYLARINA ÇAĞRI

Neredeyse her gün rekor tazeleyen dolardaki yükselişe ilişkin değerlendirmelerde bulunan ekonomist Özgür Demirtaş, ekonomi kurmaylarına dikkat çeken bir çağrıda bulundu.

"MUHAKEMESİNİ DOĞRU YAPIP PROBLEMİ ÇÖZÜN"

Dolar/TL'nin ekonominin iyi olduğu algısını oturtmak için gerçekte olduğu değerin altında tutulması ve baskılanmasının büyük hata olduğunu ifade eden Demirtaş, "Bırakın ilk anda bi 25'e gitsin. Sonra da neden bunların olduğunun muhakemesini doğru yapıp problem çözülsün" dedi.

Doların rekor artışı sonrası Özgür Demirtaş'tan çağrı: Bırakın ilk anda bi 25'e gitsin, sonra oturup problemi çözün

Erdem Aksoy
Haberler.com - Ekonomi

Özgür Demirtaş Tan Çağrı Ekonomi Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (25)

Bilal Yasaroglu:

Bu millet sandıkta cevabını verdi. Erdoğan olmasaydı daha kötü şeyler olabilirdi

Yanıtla20460
ferfer:

sana iyi yedirmişler işte onlarda bunu istiyordu zaten istediklerini yapmışsın :)))nasılda kafana kazımışlar biz gidersek şu olur bu olur ne güzel bak hap gibi yutmuşsun işte şimdi zamları takip et hadi:)))

2778
ERKAN ÜNAL:

Bu da kendini Bi şey sanıyor,sosyal medya balonu

Yanıtla15856
metin:

Tabi canıımm Özgür Demirtaş kim ki ekonomi fln yorum yapsın

845
ERKAN ÜNAL:

Benim gözümde sadece bir ekonomist,daha iyileri var,şişirip şişirip balon yaptıklarınız hep patlıyor,reel olun artık,bıktık sizden

175
zırzop:

Ekonomi bakanı olacaktı adam yazık millet ittifakı kazanamyınca bakanlık hayalide çöp oldu şimdi muhalifliğe devam ediyor :)

Yanıtla14540
recep kaya:

HACI KARDEŞ Bİ SAGCI OLARAK DEDİKLERİNİ DİNLEMEK LAZIM BAZEN

026
yorum bükücü:

adamın tahsiline bilgisine ömrün yetmez gelmiş burda adama laf yapıyorsun. adamı 2012 den beri zaman zama takip ediyorum. bugüne kadar bütün uyarılarında haklı çıktı? ayrıca CHP ne zaman iş bilen adamı bakan yapmış ?

219
Mehmet bora samanlı:

Özgür hocayı da ekibe alsalar keşke

Yanıtla43129
Doğrucu davut:

Adam ulkenın en iyi ekonomistini ekibe alsınlar demıs sımdılık 19 kişi kötü yorumu isaretlemiş işte cehaletin vurdumduymazlığın köleliğin sonuçları

960
Tüm 25 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title