Haberler

    Duygusal Zekanın Satışa Etkisi Nedir?

    Abone Ol

    Erte Eğitim Danışmanlık firmasının satış eğitmeni ve danışmanı Ercan Telci, duygusal zekanın satış üzerindeki etkilerini Wise TV aracılığıyla değerlendirdi.

    Erte Eğitim Danışmanlık firmasının satış eğitmeni ve danışmanı Ercan Telci,  duygusal zekanın satış üzerindeki etkilerini Wise TV aracılığıyla değerlendirdi.

    Satışın duygu yüklü olduğunu savunan Telci, "Duygu varsa karar da vardır dolayısıyla da satış da vardır. Yapılan araştırmalarda insanların yüzde 80'inin duygularıyla hareket ettiği saptanmıştır. ve filozoflar yıllarca bir şeyi çok ama çok araştırmışlar. Oda duygusal zekanın vardığı nokta... ve bulunan nokta şu başkalarının sana nasıl davranmasını istiyorsan sen de karşındaki insana o şekilde davran. Duygusal zekaya sahip insanlar satışa çok fazla önem vermezler genelde hizmet ve duygu odaklıdırlar. Bu zekaya sahip ve satış yapacak ilişkilerin önce kendilerini tanımaları, stres ve öfkelerini yönetmeli ve gülümsemesini bilmeleri gerek. Bunların ışında başarı kaçınılmaz olur" şeklinde konuştu.

    Kaynak: Wise.tv / Ekonomi

    Ercan Telci Ekonomi Haberler

    Bakmadan Geçme

    1000
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title