Haberler

Ekonomi Yazarı Çetin Ünsalan: Orta Vadeli Program beklentileri karşılamadı

Güncelleme:
Abone Ol

Ekonomi Yazarı Çetin Ünsalan, Haberler.com YouTube stüdyosunda sunucu Melis Yaşar'ın konuğu oldu. Ünsalan, Orta Vadeli Program'ın (OVP) beklentileri karşılamadığını ifade etti. Reel sektör başta olmak üzere ekonomik sıkıntıların olduğu bir dönemde, OVP'nin sorunları çözme konusunda bir yol haritası sunması bekleniyordu. Ancak Ünsalan, OVP'nin bu beklentiyi karşılayamadığını belirtti.

Ekonomi Yazarı Çetin Ünsalan Haberler.com YouTube stüdyosunda sunucu Melis Yaşar'ın konuğu oldu. Ünsalan, Orta Vadeli Program'ın beklentileri karşılamadığını belirtti.

Ünsalan, sözlerine şöyle devam etti;

"OVP, BEKLENTİLERİ KARŞILAYAMADI"

"Şu an reel sektör başta olmak üzere çok ciddi ekonomik sıkıntıların olduğu ortamda herkes OVP'ye çevirmişti. Buradan gelecek olan bir açılım ve yol haritası, sorunların çözülebileceği konusunda bir fikir verebilir mi merak ediliyordu. Üzülerek söylüyorum ki OVP, bu karşılığı veremedi."

"DAHA FARKLI İŞLER OLMALIYDI"

"OVP'yi gördüğümde birkaç nokta dikkatimi çekti. Birincisi sanki enflasyon raporunu birazcık daha farklı cümlelerle önümüze koydular gibi geliyor. Oysa benim raporlamadan çıkıp program olarak nitelendirebilmem için, Türkiye'nin aslında 3 yıllık yol haritasını anlayabilmesi için orada çok daha farklı işler olmalıydı."

Haberler.com / Berkan Tayfun - Ekonomi

Orta vadeli program Orta vadeli program Çetin Ünsalan Ekonomi YouTube Finans OVP Finans Ekonomi Haberler

Bakmadan Geçme

1000
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title