Haberler

Emeklilere bayram ikramiyesi ödemeleri bugün başlıyor! İşte 4A, 4B ve 4C'li emeklinin ödeme takvimi

Güncelleme:
Abone Ol

Emeklilerin bayram ikramiyesi ödemeleri bugün itibarıyla başladı. Emekli Sandığı, Bağ-Kur ve SSK emeklilerine ödenecek ikramiyeler maaş alma takvimine göre yapılacak. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın duyurduğu bayram ikramiyesi miktarı 4A (SSK), 4B (Bağ-Kur) ve 4C'li (Emekli Sandığı) emeklilerin bayram ikramiyeleri farklı günlerde yatırılacak.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın emekliye verilecek bayrak ikramiyesi miktarını duyurmasının ardından emeklilerinin bayram ikramiyesinde takvim netleşti. 16 milyon emekliye ödenecek bayram ikramiyeleri bugün itibarıyla hesaplara yatmaya başlayacak. Emekli Sandığı, Bağ-Kur ve SSK emeklilerine ödenecek ikramiyeler maaş alma takvimine göre yapılacak.

4A, 4B ve 4C'li emeklinin ödeme takvimi

4A (SSK), 4B (Bağ-Kur) ve 4C'li (Emekli Sandığı) emeklilerin bayram ikramiyesi farklı günlerde yatırılacak.

SGK Uzmanı Emin Yılmaz, ödeme takvimine ilişkin, "4C (Emekli Sandığı) kapsamındakilere ayın 10'u, 4B (Bağ-Kur) kapsamındakilere ayın 11'i, 4A (SSK) kapsamındakilere ise 12, 13 ve 14 Haziran'da olmak üzere toplamda ayın 10 ile 14'üne kadar bayram öncesinde emeklerimizin hesabına yatırılacak." bilgisini verdi.

3 BİN LİRAYA YÜKSELTİLMİŞTİ

Ramazan Bayramı'nda da emeklilere 3'er bin lira ikramiye ödemesi yapılmıştı.

Bayram ikramiyesi ilk olarak 2018'de yılda iki kez biner lira olarak ödenmeye başlandı. 2021'de ikramiye bin 100 liraya, 2023'te 2 bin liraya yükseldi. Bu yıl için ise yüzde 50 artışla 3 bin lira oldu.

Kaynak: Haberler.com / Ekonomi

Sosyal Güvenlik Kurumu Recep Tayyip Erdoğan Bayram İkramiyesi Ekonomi Bağ Kur Finans Yaşam Ssk Finans Yaşam Ekonomi Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (8)

kocak aziz:

ömrûnun sonuna gelmiş insanlara yolsuluk yaşarak ekonomiyi duze çıkacak bizde inanacağíz 3000 ikramiye ve 10 binle yaşanırmı

Yanıtla240
sade vatandaş:

ikibuçuklira verecekler bir sene reklamını yapıyorlar o parayla istiyorlarsa parayla uzaya gönderdikleri millete astronot diye yutturdukları adamlara gazoz alsınlar

314
metinmert06:

ikramiye en az 5 bin tl olmalıydı

Yanıtla015
Sabahattin Yakar:

harca harca bitmez

Yanıtla013
Alparslan Aydoğan:

şimdi bu kazamı ?

Yanıtla09
Yıldırım YILDIZ:

Özel sektör vergisi ile saltanat emeklilikte nile devam ediyor diye düşünmeye başladım bende nedense .

Yanıtla22
Ayhan özcan:

Emeklinin ödeme takvimi diye başlık atıyorsunuz , Sonra ''4A (SSK) kapsamındakilere ise 12, 13 ve 14 Haziran'da emeklerimizin hesabına yatırılacak '' diyorsunuz.12 si de kim , 13 de kim , 14 ünde kimler alacak. Buna cevap nerde ? ? ? Helal olsun bu haberi yapana !

Yanıtla02
hikmet yaşar:

bu ikramiye çok fazla yarısını saraya bağışlayalım

Yanıtla00
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title