Haberler

Erdoğan'ın Küstüğü İş Adamı da TÜSİAD Toplantısına Katıldı

Güncelleme:
Abone Ol

TÜSİAD toplantısına katılan iş adamları arasında, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın İstanbul'un tarihi siluetini bozan kuleler yüzünden küstüğü Mesut Toprak da vardı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, TÜSİAD Yüksek İstişare Kurulu toplantısına katıldı. Salonda iş dünyasının tanınmış isimleri vardı. O isimler arasında biri salonun arka sıralarında oturmayı tercih etmişti. Aynı zamanda toplantının gerçekleştirildiği otelin de mülk sahibi olan bu isim, işadamı Mesut Toprak'tı.

ERDOĞAN, İSTANBUL'UN SİLÜETİNİ BOZDUĞU İÇİN KÜSTÜĞÜNÜ AÇIKLAMIŞTI

Toprak'ın isim sahibi olduğu otellerle değil Zeytinburnu'ndaki OnaltıDokuz İstanbul kuleleriyle gündeme gelmişti. İstanbul'un tarihi silüetini bozan yapı için Erdoğan, başbakanlığı döneminde kulelerin tıraşlanmasını istemiş, isteği yerine gelmeyince de kulelerin sahibi iş adamı Mesut Toprak'la küstüğünü ve bina tıraşlanana kadar küs kalacağını açıklamıştı.

Mesut Toprak'ın otele gelişi sırasında Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı karşılayan heyette de yer aldığı öğrenildi.


Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Ekonomi

Recep Tayyip Erdoğan Mesut Toprak İstanbul Ekonomi Ekonomi Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (1)

AZAZİL MUKARREBUN MELEK..........?:

BOŞUNA UĞRAŞMAYIN. . . MİLLET OLARAK TAYYİBİ ZORLAMI ADAM YERİNE KATACAĞIZ. . . ABUZUTTİN TELKADAYIF BİR CUMHURBAŞKANIMIZ VAR. . . ADAM YERİNE KATMAK ZORUNDA DEĞİLİM. . . BOŞUNA UĞRAŞMAYIN. . . . . . . . . . ?

Yanıtla217
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title