Haberler

Et Fiyatına Kestane

Güncelleme:
Abone Ol

Gaziantep'te kilosu 30 TL'den satılan kestane et fiyatına ulaşırken, satıcılar çok satamamaktan vatandaşlar ise canları istediğinde yiyememekten şikayetçi.

Gaziantep'te kilosu 30 TL'den satılan kestane et fiyatına ulaşırken, satıcılar çok satamamaktan vatandaşlar ise canları istediğinde yiyememekten şikayetçi.

KARABORSAYA DÜŞTÜ

Kış aylarının lezzetli yiyeceği olarak bilinen ve kilosu 18 TL'den, kebabı ise 30 TL'den satılan kestane, Gaziantep'te karaborsaya düştü. Gerek besin gerekse kalori açısından yüksek değerlere sahip kestanenin fiyatının yükselmesinden dolayı kestane satıcıları bir hayli dertli. Vücuda kuvvet ve enerji veren bir besin olan kestane aynı zamanda cinsel gücü arttırdığı belirtilirken, kestane satıcıları alıcı bulmakta bir hayli zorluk çekiyor.

YILBAŞINDAN SONRA FİYATI UÇTU

Gaziantepli kestane satıcıları, kestanelerin yılbaşından sonra çok pahalandığını ifade ederek, 9.5 TL'den aldıkları kestanenin fiyatının 14 TL'ye yükseldiğini söyledi. Kestane satıcısı Erol Kalkan, "Halkımız bu yüzden yiyemiyor ve satışlarımız düştü. Pahalı oldu mu yiyemezler tabi, bu yüzden halkımız da haklıdır. Kestane fiyatları gerçekten pahalı et fiyatına satılıyor. Geçen sene çok satılıyordu, bu sene daha az satılıyor. Bunun sebebi ihracatın fazla olmasıdır " dedi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Ekonomi

Alışveriş Gaziantep Ekonomi Alışveriş Ekonomi Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (44)

AL KESTANENİ:

Kebap fiyatına kestane yiyecek kadar da enayi değilim.

Yanıtla121
faruk:

akp ithal etsin nasısa alıştılar.

Yanıtla715
Parisli Mobil-IOS:

Tayipe oy verirseniz olacagi bu

Yanıtla712
Parislim@m.m:

Kime verirsen ver senin sorunun ben eleştiririm hakkım

07
Parisli soyle helem@m.m:

Parisli soyle hele oyunuzu kime verilim

02
Parisli soyle helem@m.m:

Iyide kardesim hep elestiri hep elestiri,birazda elestiriden sonra tavsiye verinde gonlunuzde yatan aslani bilelim...yoksa sendemi tayyip e vermede kime verirsen ver demek isteyipte,yinede kendini kamufule etme ugrasinda olan karsi tarafmisin

00
MALIK KATIP:

BU SENEDE KESTANE YEMEYLİM BE KARDEŞİM.

Yanıtla116
ogretmenMobil-ANDROID:

yemeyince biyerimiz mi dusecek diyen akp koyunlari nerde istanbulda 100 gr beslira kilo 50 tl

Yanıtla86
Nurunnisa:

bunu yapan fırsatçı karaborsadır. Bir partiye oy veren türk halkına koyun deme cüretinden vazgeç. Öğretmensen eğitimine bak. Akp olmasaydı hergün şehit haberleri gelirdi.

02
aslan conmobilWeb@haberler.com:

AKP koyunu diyen sahiza sesleniyorum klavyede erkeklik yapma Akp olmasaydi sokaga cikmazdin

Yanıtla104
Tüm 44 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title